PRIDRUŽI SE MI:

OFFICE ESCAPE – ZBEŽI IZ PISARNE

SPLETNI TEČAJ “PO RESNIČNIH DOGODKIH”:)

OFFICE ESCAPE – ZBEŽI IZ PISARNE

5 PRAKTIČNIH MODULOV ZATE  🙂 

Pred več kot sedmimi leti sem dala odpoved v službi za nedoločen čas velikega mednarodnega podjetja … brez jasnega načrta … a z veliko vizijo! Da bom delala preko spleta nekaj, v čemer sem dobra … nekaj, v čemer uživam (!!) + imela dovolj časa za družino & zase! Ko sem zadnji dan pospravljala svojo pisalno mizo in so me vsi spraševali, “Kaj boš pa zdaj počela?”  so bile vse to le sanje … Jih imaš tudi ti?

Nikomur jih nisem upala povedati na glas. A vedela sem, da ne morem delati v sistemu, polnem meni nelogičnih pravil, kjer ni prostora za mojo kreativnost in 10.000+ idej 🙂  

OFFICE ESCAPE – ZBEŽI IZ PISARNE je zate, če:

 • si v redni službi, ki te ne osrečuje in želiš na svoje,
 • si želiš začeti svoje podjetje, da boš delala manj (ali isto) kot zdaj, zato da boš imela čas za družino & zase, nikakor pa ne, da boš delala cele dneve (!!)
 • ne veš, kako čim hitreje do prvih strank oz. kako povečati povečati obseg obstoječih strank, če jih že imaš,
 • te skrbi, koliko časa bo trajalo, da boš vsaj nadomestila svojo trenutno plačo, pa se želiš na to pripraviti,
 • imaš veliko idej, pa ne veš, katera bi bila najboljša za začetek,
 • ne veš, katero pravno-formalno obliko izbrati, da bi imela kar najnižje stroške in poslovala po pravilih, kot mora biti 🙂

Zakaj OFFICE ESCAPE – ZBEŽI IZ PISARNE?

Top vsebine + kar 1-letno članstvo v moji zaprti FB skupini, kjer vam vsak dan odgovarjam na vprašanja + se lahko mrežite s številnimi podjetnicami z mojih drugih programov!:)

Za simbolično investicijo lahko poklepetate z mano + prejmete dostop do vsebin, ki sem jih sama zastonj iskala – danes pa vidim, da bi mi ravno to pomagalo, da bi hitro napredovala.

1. modul 

ZBEŽI IZ PISARNE

Iz pisarne 9-5 do svobodne podjetniške poti v 5 korakih

Ena ura minut, nabita z informacijami, ki bi meni pred 6+ leti prišle še kako prav … če bi jih kje našla 🙂

Pokrile bomo naslednja področja:

 • strah me je, da mi ne bo uspelo, ne bom dovolj zaslužila itd.
 • poslovna ideja in koliko je treba NUJNO narediti že preden pustite službo
 • kaj so največje napake, ki jih večina podjetnic naredi na začetku?
 • Kje lahko veliko prihranite – pa vaši prodajni rezultati ne bodo nič slabši?
 • Kaj je največji šok, ko zapustimo pisarno, in kako se nanj pripraviti oz. ga omiliti?
 • Kako se naravnati v sebi – mindset – da nam bo uspelo?
 • Kako vemo, s katero poslovno idejo začeti in kaj narediti potem?
 • Kako izbrati poslovni model, s katerim bom delala isto (ali manj) kot zdaj v redni službi?

2. modul

TRDNE OSNOVE

– kako vemo, ali se bo nekaj prodajalo ali ne–
kako se lotiti pravno-formalno (da po zakonu lahko prodajate) in kako to narediti čim ceneje 
– kaj potrebujem na začetku
– kaj narediti, da lahko začnem prodajati praktično danes ali jutri

3. modul

OSNOVE SPLETNEGA IN E-MAIL MARKETINGA

 • Kako povečati prodajo preko spleta
  –  Kaj pa če nimam spletne strani
  – Oglaševanje na Facebooku in Instagramu (osnove)
  – Kako zgraditi mailing listo in kaj jim pošiljati, da bodo odpirali ter kupovali
  – Kako zgraditi prvih 100 naslovov brezplačno

4. modul

KAKO POVEČATI PRODAJO IN PRITI DO STRANK

– Katere so glavne napake, ki jih pri prodaji ne smete delati
– 5 skrivnosti vsakega dobrega pogajanja
– Kako prodajati, če ne prodajate radi ali če vas je prodaje strah

5. modul

INTERVJUJI Z USPEŠNIMI PODJETNIKI IN PODJETNICAMI

100% garancija na tvoje zadovoljstvo 

V kolikor s spletnim predavanjem ne boš zadovoljna, ti  vrnem denar – brez vprašanj.

TVOJA INVESTICIJA JE POVSEM VARNA, CELOTNO TVEGANJE PREVZEMAM JAZ 🙂

ZAKAJ JE ZDAJ NAJBOLJŠI TRENUTEK?

 • ker točno vem, kaj potrebuješ na začetku, da narediš ta prehod in korak!
 • ekskluzivna priložnost, da po simbolični investiciji prejmeš moj nasvet v živo in se mrežiš s podjetnicami iz mojih drugih programov v Work Smater Mastermindu
 • ker prejmeš, če si med prvih 5, še posebno darilo: mojo knjigo v e-obliki Live the Life You Desire, v kateri opišem svojo pot iz službe v podjetništvo + moje napotke, kaj mi je pri tem pomagalo (knjiga je v angleščini, ker je izšla na Amazonu).

ZNANJA IN IZKUŠNJE SEM NABIRALA 7+ LET – TVOJA PA SO LAHKO DANES LE ZA 67 EUR!

Vrednost celotnega paketa je 600+ eur: danes pa lahko prejmeš celoten spletni tečaj + 1-letno članstvo v moji zaprti skupini le za 67 eur!

(število mest je omejeno na prvih 5!)

Naroči OFFICE ESCAPE – ZBEŽI IZ PISARNE

KAJ PREJMEŠ?

 • 4+ ur znanja in praktičnih informacij – vse iz prve roke in preizkušeno v zadnjih 7 letih na slovenskem in svetovnem trgu 
 • 1-letno članstvo za zaprti FB skupini, v kateri sem ti na voljo za vsa vprašanja + se lahko mrežiš s podjetnicami iz mojih drugih programov
 • BONUS: posnetek razprodane 2-urne spletne interaktivne delavnice Kako podvojiti prihodke v letu 2019?
 • podpora v zaprti FB skupini
 • doživljenjski dostop do gradiva

BONUS

moja knjiga, ki je izšla septembra 2016 na Amazonu, kjer opisujem vse svoje lekcije pri prehodu iz službe v podjetništvo (v e-obliki)

MNENJA STRANK

Delo s Tino je prineslo v moje podjetniško življenje občutek sproščenosti in miru. Že po prvih modulih programa BUM sem začela dobivati jasnejšo sliko o tem,  kako postaviti logično osnovo dejavnosti in doseči želene cilje. Razen tega sem začela verjeti, da podjetništvo, ki je skladno z mojimi vrednotami in načinom življenja, res obstaja.  Seveda se je posledično povečalo navdušenje do podjetništva in ustvarjalni zanos. Moja vizija je začela dobivati izvedljiv načrt, koraki do uresničitve so postali jasni in razumljivi.

Tina ima polno idej in praktičnih znanj iz različnih področjih, ki jih pri njej dobiš na enem mestu, predstavi pa jih na način razumljiv vsakomur.

Tinin slogan »Podjetništvo z nasmehom« se je tako pri meni potrdil kot resničen in hvaležna sem da sta se najini poti srečali.

Darja Bitenc,

coach za opolnomočenje in čuječnost,

www.zlatapravljica.si

Draga Tina,ali naj rečem kar Atomska bomba za podjetnike na začetku in v razcvetu!!!!!!Ko sem prvič zaznala tvojo pošto na mojem mailu,sem mislila ,da iščeš sodelavca in še dobro,da sem Ti napisala hudomušno pismo in šele potem skapirala,da si morda pravi naslov za moje porodne težave v nastajanju nekega podjetnega projekta,ki sem ga začela pred dvemi leti in je zaradi neznanja in …ostal v plenicah in čakal na pravo negovalko,da ga potegne iz plenic.Draga Tina,Ti si moja Alissa Dazet ,ki mi je preko nekega internetnega seminarja pokazala pot iz teme in če ne bi bilo nje te na žalost ne bi še dooolgo razumela kaj mi hočeš preko svojih mailov povedati.Tina, hvala za poučevanje,hvala za vso podporo in pushing kaj in kdaj in kako in brez izgovorov….In vsi vi PRIJATELJI v PODJETNIŠTVU,ki berete to mnenje,ZAGRABITE njeno ZNANJE in pustite se presenetiti kam vas bo prineslo.In en dan boste spoznali,da brez nje ne bi bili to kar ste.Upam in ŽELIM,da bi ti couchingi postali redni in da bi Tina iz njih naredila enkrat letne konference v katerih bi se lahko spoznali in delili znanje in mnenja za boljši in lepši JUTRI v PODJETNIŠTVU.Zdaj pa draga Tina,resno in podjetno v napad za boljši jutri.Mi smo s tabo in vse dobro in slabo bomo razdelili med seboj in s tabo.In zdaj bom dodala še to ,da sem srečna,ker sem našla UČITELJA,ki mi lahko pomaga iz zagat in zmot neznanja o podjetništvu.Tega imamo v Sloveniji daleč premalo.Bravo Tina!!!!Ti si nekaj takega kot naši smučarji.Saj se še spomniš one pesmice: Nič nas ni strah,ker so smučarji z nami…Mi pa bomo peli,ko bomo naredili podjetniški preboj:Nič nas ni strah,ker TINA JE Z NAMI…….:)

Mirjam Golub, akupunkturiska z dušo

Tina je neverjetna, prekipeva od idej, znanja in pozitivnosti. Po kratkem razgovoru preko Skypa sva začeli sodelovati. Končno sem začutila, da mi lahko nekdo konkretno pomaga. Da mi ni treba še več novega in novega znanja, da ne rabim na še eno drago izobraževanje. ker lahko čisto vse vprašam Tino, res je boljša od strica Googla. Vse moje ideje je ona spravila v sistem. Sama nisem znala povezati stvari v smiselen program in sem se dolgo zapletala in izgubljala čas in možnost zaslužka. Tinina največja odlika je, da ima dar za sistematizacijo, pa še mene je naučila, kako se lahko s pomočjo sistema dvakrat manj ukvarjam z marketingom  in več s strankami, zaradi česar dejansko več zaslužim. Pri njej gre vsa teorija takoj v prakso, to prinaša rezultate.

Tina zares razdaja  svoje znanje, kajti čutiš, da ji je mar zate in z vsemi močmi te podpira in svetuje tako, kot bi delala zase. Pri njej ne slišim, da bo trajalo in da je treba imeti potrpljenje in da včasih pač kaj ne deluje  in da naj še testiram. Pozabi. … ona vedno najde še boljšo idejo in ti jo tako enostavno razloži, da jo greš lahko takoj po pogovoru z njo dejansko naredit. To je tisto, kar sem iskala in sedaj svoje podjetniške mentorice ne zamenjam za nikogar.

Investicija se mi je že povrnila v dveh mesecih, kar je zame izreden dosežek. Hkrati pa je najbolj dragoceno to, da se je povečalo moje samozaupanje in vse znanje mi seveda ostane. Sedaj ko zares razumem formulo, samo zamenjam vsebino. Rezultati so zato logično samo večji. Več zadovoljnih strank, več zadovoljstva in  izpolnjenosti in tudi več denarja.

Iskreno priporočam Tino vsem, ki iščete podjetniškega mentorja zase in hočete največ za svoj denar. Zagotovo boste presenečeni še sami nad svojim uspehom. Saj bi vam zaželela Srečno! pa s Tinino podporo še sreče ne boste potrebovali.
Ksenija Krevs, tvojamoc.si

S Tino sva imeli krasen kreativni brainstorming. Poleg tega, da je Tina polna čudovitih in konkretnih idej ti tudi vlije zaupanje, da se zadeve da realizirati. Zelo uporabna je njena knjiga Live the Life you Desire,  ki ima enostavne in zelo uporabne nasvete, kako se lotevati dela in uresničevati svoje ideje v vsakdanjem življenju. Meni konkretno najbolj pomaga njen nasvet, da delaš vedno stvari v sklopu, kar delo res nekoliko pospeši in je organizacija časa lažja. Odlično je tudi, da ti Tina po kreativnem brainstormingu pošlje posnetek. Sama ga kar poslušam, da se malo motiviram in se opomnim kaj sva že rekli. Dejansko sem po njenem coachingu imela že po prvem mesecu vidne rezultate. In sem svoj dohodek povečala za 5x. Prvič sem začutila, da se ure vloženega dela in pravi koraki lahko resnično obrestujejo. Pred tem sem nekoliko tavala v temi. Tina hvala za potrpežljivost in pozitivo.

Jasmina  Pečoler

http://www.tenerifenadlani.com/

KDO JE TINA?

 • Prva leta sem se ukvarjala s storitvami – prevajala in poučevala, tako da verjetno takrat še nisi slišala zame:)
 • Nato sem začela graditi blagovno znamko S Tino v tujino (in prva v Sloveniji začela s pestro paleto avdio programov za učenje angleščine ter nemščine – danes skupnost obsega že preko 3.000 zadovoljnih uporabnikov!)
 • Z digitalnimi izdelki in spletnimi tečaji sem se preselila na globalni trg ter izdala knjigo Live the Life You Desire, ki se prodaja na Amazonu.
 • V tem času sem opravila kar nekaj izobraževanj za coacha v Sloveniji in v ZDA ter začela svoje caoching storitve tržiti v tujini. Eno leto sem malo počivala na porodniškem dopustu, ko je v najino življenje prišla hčerka Lea 🙂
 • V zadnjih letih sem prodala več 1.000 digitalnih izdelkov v Sloveniji in tujini.
  V tem času sem in še vedno predavam na konferencah, Ekonomski fakulteti ter za mlade podjetnike v mentorskih programih.
 • V tem času sem sodelovala tudi s podjetji, kot so Eti, Vitapur, Henkel, Hofer …
 • Bila gostja na RTV, interjujana za Delo, Val 202 …

 

PLAČAJ Z NAKAZILOM:

Redna cena 97 eur.
S kodo “POBEG IZ PISARNE” pa zate le 67 eur!

   1. Vpiši svoje podatke in po e-mailu boš v nekaj minutah prejela podatke za nakazilo …
   2. .. in končno naredi korak naprej v svoji podjetniški zgodbi!:)

100% garancija na tvoje zadovoljstvo 

V kolikor s spletnim predavanjem ne boš zadovoljna, ti  vrnem denar – brez vprašanj.

TVOJA INVESTICIJA JE POVSEM VARNA, CELOTNO TVEGANJE PREVZEMAM JAZ 🙂