Tretji podjetniški Facebook summit v Sloveniji: četrtek, 17. 11. med 18. in 21. uro

Kaj je Facebook summit (Facebook “konferenca”)?

Si želite, da bi lahko nekoga vprašali kar koli vas zanima o tem, kako izdelati spletno stran, kako odlično javno nastopati ali kako doseči svoje podjetniške cilje – hitreje in z več zadovoljstva?

Prav s tem namenom, da lahko top strokovnjake iz različnih področij brezplačno vprašate kar koli vas zanima, organiziram prvi Facebook summit v Sloveniji. To je neke vrste »konferenca«, na kateri pisno postavljate vprašanja, podjetniki pa vam pisno odgovarjajo. Če ste na tesnem s časom, ste kje na poti ali na morda na dopustu lahko takrat, ko je gost na vrsti, samo postavite vprašanje, odgovor pa preberete kasneje. Super, a ni?

Kako poteka?

V četrtek, 17. novembra med 18. in 21. uro boste lahko v Facebook skupini »Podjetništvo z nasmehom« pisno postavljali vprašanja 6 podjetnikom. Vse, kar potrebujete, je osebni Facebook profil, s katerim se včlanite v skupino.

Vsak podjetnik vam bo na voljo 30 minut po vnaprej določenem urniku, zato je dobro, da si pogledate urnik – da vam ne uide:).

Kako bo dogodek potekal?

18:00 – 18:30:

Kefir- čarobni napitek za neskončni užitek  (Lea Veider)

18:30 – 19.00:

Vse, kar vas zanima o pivovarstvu & varjenju piva (Renee Vozelj, pivovarna Knap)

19:00-19:30

Kako do boljše samopodobe? (Maja Gaspari)

19:30-20:00

Recite življenju ja! Znebite se strahu in zaživite še bolj polno in barvito! (Urša Poljanšek)

20:00-20:30

Vse, kar si želite vprašati o marketingu in razvoju poslovne ideje (Tina Grilc)

20:30-21:00

Učinkovita telefonska prodaja  (Petra Knez Bahor)

Spoznajte predavatelje:)

Maja Gaspari

Sem psihologinja, ki jo zanima ogromno stvari, moja največja želja pa je ustanoviti center dobrega počutja, povezati psihologijo in telo, izvajati psihološko svetovanje, psihoterapijo in delavnice ter organizirati izobraževanja na najrazličnejše psihološke teme. Še posebej blizu so mi teme spoprijemanja s stresom, anksioznost, čustveno prehranjevanje, samopodoba in samospoštovanje, komuniciranje… Trenutno se izobražujem iz vedenjsko-kognitivne terapije, imam pa tudi nekaj izkušenj s čuječnostjo in hipnoterapijo.

Vsi smo se že kdaj znašli v situaciji, ko smo se počutili nesamozavestni in negotovi. To, kako razmišljamo o sebi, pomembno oblikuje naša vedenja, odločitve, ki jih sprejemamo, posledično pa naše počutje. Brez zaupanja vase težko napredujemo, se razvijamo in osebno rastemo na katerem koli področju. Prav zato danes želim ponuditi prostor za vsa vprašanja, ki se tičejo samozavesti, samopodobe (tehnike in vaje, kako jo pridobiti, kako jo vzdrževati….) in osebne rasti.

Urša Poljanšek

mag. Urša Poljanšek, iskriva in nasmejana psihologinja, karierna svetovalka in coachinja ter soustanoviteljica LotusYoge,. Po letu dni
delovanja v Londonu se je lansko leto vrnila na domača tla z namenom, da spodbudi ljudi, da si upajo segati po visokih ciljih in kreirati življenje, kot si ga želijo!

“Vedno sem bila popotnica in življenje me je naučilo, da sta najbolj važna pristnost in rast ter da so okoli nas ljudje, ki nam pri tem lahko pomagajo. Veseli me, da lahko živim svoje poslanstvo in podpiram ter osvobajam ljudi, ko to najbolj potrebujejo.”

“Pri delu me najbolj razveseli, ko ljudje dosežejo konkretne rezultate in poleg tega povedo, da sem jim pomagala do večje samozavesti in veselja do življenja ter večje uspešnosti tako na zasebnem kot poslovnem področju.”

Petra Knez Bahor

Petra Knez Bahor je v prvi vrsti srečna in srčna ženska, ki živi svoje sanje. Je tako mama, kot žena. Profesionalno je specialistka za kontaktne in klicne centre tako doma, kot v regiji. Na tem področju deluje že 15 let! od prvega klica na telefonu pa vse do vodenja klicnega centra z 200 sedeži.
Glavni cilj Petre je zagotovo spremeniti in dvigniti delovno kulturo klicnih in kontaktnih centrov. Vsekakor si želi vplivati na samo zavedanje o pomenu tega oddelka znotraj vsake organizacije ali podjetja. Temu je vsekakor namenjen “kontaktni center” in vse aktivnosti povezane z njim.

Lea Veider

Pravnica s pravosodnim izpitom, ki si želi več svobode. Rada raziskuje in ustvarja. Živahno dekle s polno idejami navznoter in malce zadržano navzven. Ve kako je, če v sebi čutiš neznanski upor. S pomočjo ji je uspelo napisati knjigico o kefirju, ki bo kmalu izšla. Na spletni konferenci bom odgovarjala na vse, kar vas zanima o tem fascinantnem napitku.

Tina Grilc

Tina Grilc je nasmejana predavateljica in podjetniška mentorica. Vse napake in uspehe, ki se jih je naučila pri postavljanju svoje prve blagovne znamke S Tino v tujino ter globalne blagovne znamke tinagrilc.com popolnoma “z nule”, deli z drugimi. Podjetnicam in podjetnikom pomaga postaviti Biznis Zame – da dobijo Z=Zagon, stvari A=avtomatizirajo, se naučijo M=marketinga, ki mu stranke ne morejo reči ne ter jim razloži E-tehnologijo na enostaven in uporabniku prijazen način, da lahko njihovo podjetje hitreje raste, ne da bi morali delati več.

Renee Vozelj

Po rodu in srcu pravi Zasavc, ki misli in verjame v čase ko se je v Zasavju zaposlovalo po par 100 ljudi. Drugače pa dopoldan računovodja, popoldan pivovar – Pivovarna Knap. Redni udeleženec zasavskih podjetniških meetupov in koordinator FB skupine Kamerad – ki združuje zasavske podjetnike. Zadnje mesece se mi vrti življenje okrog projekta Šrartaj Slovenija. Trenutno sanjam o zagonu lastne mini pivovarne v Zasavju 🙂 Enkrat tedensko se trudim igrati odbojko, nedelje pa posvečam svoji boljši polovici. Video: https://youtu.be/PcGVl-PFwHM