Ja, pridobivanje strank in prodaja.

To me je na začetku prav zares spravljajo ob živce …

Ok, imam storitev, ki je super.

Imam spletno stran.

Objavljam na družabnih omrežjih.

Pišem mailing listi.

 

Pride ena stranka. Jupi! Pa še ena. Pa še ena. Ok, zdaj je že nov mesec. Spet položnice, prispevki, v trgovino … Hmmm … Ok, še ena stranka. Aha, no ta si je premislila. Škoda, sem že videla tistih x eur 🙂

 

Ok, no pa saj bo še kakšna prišla. Aha, no ena me je še klicala. Mogoče pa ta kaj kupi. Hmmm … No, pa spet en nov projekt. Ampak tole je 30-dnevni rok plačila – kje je še ta denar. Počasi ratujem že mal živčna ... A ni podjetništvo kao, da si bolj svoboden?!?

Se vam je že kdaj naredilo kaj podobnega?

Meni se je na začetku z mojimi luknjami v marketingu, prodaji in vsem kar sodi zraven, to kar nekaj časa dogajajo. In ta neprestani stres in »delo« s tem, da bom dobila delo, me je spravljajo ob živce. Dobesedno.

Potem pa sem med svojo željo po izobraževanju in odkrivanju novega odkrila, da za vsak problem obstaja tudi rešitev. Da nisem edina, ki imam trenutno ta problem in da ga je mogoče prav enostavno rešiti. Seveda, če za to pljunim v roke.:)

Brez akcije pač ni reakcije!

 

Zadnjih nekaj let tako izboljšujem in testiram svoj koncept stalnega dotoka novih strank, saj sem se nekatere strategije naučila v ZDA in sem jih morala prilagoditi za slovenski trg (vse, kar prodajajo Američani, pač ni suho zlato:).

Po drugi strani sem  vedela tudi, da se “mi ne da” uporabiti vsake strategije, saj želim imeti tudi čas zase, mojo malo Leo in Iztoka 🙂 Tako da sem našla svojo pot – med ameriškimi milijonarji in nestrukturiranim “upanjem, da bo boljše”.

 

Odločila sem se, da jih prvič delim tudi s svojimi strankami v spletnem tečaju – do zdaj so bile te strategije dostopne le mojim VIP strankam v 1.500+ eur mentorskih programih.

 

A ker vidim, da prišajo zares dobre rezultate – meni in mojim strankam – sem se odločila, da iz njih naredim bolj cenovno dostopen spletni tečaj.

 

Kaj sploh pomeni stalen dotok strank?

 • Stalen dotok strank ni to, da pišete blog poste in to pripelje do naključnih strank sem in tja, ki najdejo vaše vsebine na družabnih omrežjih ali jih pošljete po e-pošti
 • Stalen dotok strank pomeni, da vam strank prihajajo, NE DA bi morali kaj veliko migatiJ torej, dotok strank je plod vašega že obstoječega dela.
 • To vam sprosti veliko časa – za ustvarjanje novih priložnosti ali zate, družino, prijateljice:)

Zakaj kupiti spletni tečaj?

 • Doživljenjski dostop do vsebin
 • FB skupina za podporo 6 mesecev od nakupa
 • Primeri mojih trenutnih vsebin, objav in besedil za e-mail kampanje, ki stalno prinašajo nove stranke
 • Vse znanje sem stestirala na primerih svojih dveh spletnih strani – na spletni trgovini stinovtujino in spletni strani tinagrilc.si – tako da dobite res izkušnje iz prve roke, brez nepotrebne teorije, za katero ne veste, ali deluje ali ne.

 

Za koga je spletni tečaj primeren?

 • Za vse, ki nimate dovolj strank
 • Za vse, ki delate s strankami individualno
 • Za vse, ki prodajate fizične izdelke in imate spletno trgovino

 

Za koga spletni tečaj ni primeren?

 • Za vse, ki imate preveč strank in delate primerno storitev (npr. grafično oblikovanje)
 • Za vse, ki se radi pritožujete, da je težko, a še niste našli dovolj močnega ZAKAJ-a, da bi stopili iz cone udobja
 • Za vse, ki si želite, da bi biznis zgradil sam od sebe in niste pripravljeni v to vložiti svojega časa in energije

 

V 5 obsežnih in intenzivnih modulih se bomo naučili:

 • Kaj je prodajni lijak in kako uporabimo za različne vrste poslovnih modelov
 • Uporaba e-mail marketinga ter oglaševanja pri stalnem dotoku strank
 • Katera osnovna orodja potrebujete za stalen dotok strank + enostavni video tutoriali za vsa orodja, ki jih potrebujete
 • Največje napake pri gradnji prodajnih lijakov in ustvarjanju vsebin (blog posti, video, webinarji) in zakaj to samo po sebi ne vodi v stalen dotok strank
 • Tehnično ozadje in video tutoriali za vsa orodja, ki jih potrebujete – predstavljeno »po domače« (e-mail marketing, FB in Instagram oglasi, postavitev pristajalne strani in strani z vašo ponudbo v z nekaj kliki)
 • TOP strategija (in res deluje!), kako si lahko več kot pokrijete stroške oglaševanja (sama v bistvu zaslužim:) s strategijo, ki vam ne vzame več kot 2 ur vašega časa (ja, res je enostavna, a veliko ljudi ne ve zanjo)

 

 • BONUS: primeri mojih aktualnih delujočih e-mailov in ostalih vsebin, ki jih uporabljam za stalen dotok novih strank

 

Kaj torej dobite:

 • 5 intenzivnih modulov, s katerimi lahko začnete TAKOJ privabljati nove stranke, dan za dnem, mesec za mesecem – vrednost: 500 eur
 • 5 video tutorialov (e-mail marketing, Facebook, instagram, pristajalna stran in vse ostalo :)) za tehnično izvedbo v slovenščini – vrednost: 500 eur
 • 6-mesečno podporo v zasebni FB-skupini
 • BONUS: do besede natančni moji primeri besedil in vsebin, ki mi vsak mesec prinašajo nove stranke, ne da bi mi bilo treba kaj veliko migati 🙂 – vrednost: 400 eur
 • končno občutek sproščenosti in več časa zase ali za nadaljnjo gradnjo svojega biznisa (vrednost: neprecenljivo … a ni res?:)
 • Do modulov imate doživljenjski dostop in jih lahko poslušate kadar koli želite

 

Celotna vrednost spletnega tečaja: 1.500 eur

Redna cena: 197 eur

Znižana cena ob 8. marcu zate le: 97 eur (cena velja za prvih 7 simpatičnih podjetnic, kot si ti, ki to bereš 🙂 oz. le do petka, 8. marca 🙂

Kako vem, da ti lahko zaupam?

Marketing ni nekaj, kar bi se naučila v zadnjem mesecu. Na tej poti sem od leta 2012, ko sem delala podiplomski študij Strateškega tržnega komuniciranja (marketing in PR), potem delala v mednarodnem podjetju ter nato pustila službo ter odprla svoje podjetje.

Kaj sem v tem času počela, se verjetno sprašuješ?

 • prva leta sem se ukvarjala s storitvami – prevajala in poučevala, tako da verjetno takrat še nisi slišala zame:)
 • potem sem začela graditi blagovno znamko S Tino v tujino (in prva v Sloveniji začela s pestro paleto avdio programov za učenje angleščine ter nemščine – danes skupnost obsega že preko 3.000 zadovoljnih uporabnikov!)
 • z digitalnimi izdelki in spletnimi tečaji sem se preselila na globalni trg ter izdala knjigo Live the Life You Desire
 • v tem času sem opravila kar nekaj izobraževanj za coacha v Sloveniji in v ZDA ter začela svoje caoching storitve tržiti v tujini
 • v zadnjih letih sem prodala več 1.000 digitalnih izdelkov v Sloveniji in tujini
 • v tem času sem in še vedno predavam na konferencah, Ekonomski fakulteti ter za mlade podjetnike v mentorskih programih
 • v tem času sem sodelovala tudi s podjetji, kot so Eti, Vitapur, Henkel, Hofer …
 • bila gostja na RTV, interjujana za Delo, Val 202

  

 

 

MNENJA STRANK

S Tino sva imeli krasen kreativni brainstorming. Poleg tega, da je Tina polna čudovitih in konkretnih idej ti tudi vlije zaupanje, da se zadeve da realizirati. Zelo uporabna je njena knjiga Live the Life you Desire,  ki ima enostavne in zelo uporabne nasvete, kako se lotevati dela in uresničevati svoje ideje v vsakdanjem življenju. Meni konkretno najbolj pomaga njen nasvet, da delaš vedno stvari v sklopu, kar delo res nekoliko pospeši in je organizacija časa lažja. Odlično je tudi, da ti Tina po kreativnem brainstormingu pošlje posnetek. Sama ga kar poslušam, da se malo motiviram in se opomnim kaj sva že rekli. Dejansko sem po njenem coachingu imela že po prvem mesecu vidne rezultate. In sem svoj dohodek povečala za 5x. Prvič sem začutila, da se ure vloženega dela in pravi koraki lahko resnično obrestujejo. Pred tem sem nekoliko tavala v temi. Tina hvala za potrpežljivost in pozitivo.

Jasmina  Pečoler, http://www.tenerifenadlani.com/

 

Draga Tina, hvaležna sem za online tečaj s tabo, saj mi je prinesel veliko novih informacij in usmeritev. Zelo lepo sem te začutila in v veselje mi je, da se res iskreno in srčno zavzameš za to, kar počneš. Ne glede na to, da se nisva fizično spoznali, sva ustvarili kar nekaj pomembnih stvari in mi je bilo v veselje delati s teboj!
Tjaša Cepuš, Zvočni SPA

 

Tina, še enkrat hvala za tvoje mentorstvo, coaching, vodstvo, pomoč … Skoraj čisto izgubljena v organizacijskem in poslovnem smislu sem se s tvojo pomočjo postopoma našla. Všeč mi je, kako se je izkazalo, da je tudi načrt, ki sva mu posvetili skoraj celo uro in je kasneje padel v vodo, imel vrednost. In enako velja za celotno trajanje mentorstva. Lahko je bila samo ena ideja, ki si mi jo povedala in se je izkazala za paradnega konja in katalista velikim spremembam, ali pa celoten coaching uporabnih in dragocenih idej, orodij, tvojih izkušenj in opažanj. Vse je imelo nek svoj namen, pot, smisel in vrednost. Vesela sem, da sem se odločila in investirala v tvojo pomoč. Bilo je vredno 😀

Zelo hvaležna, precej manj izgubljena in veselo korakam naprej po svoji poti.

Manca Klinar

 

 

Kako pridete do mesta v spletni tečaj: (da začnete ustvarjati podlago za manj stresa pri prodaji & več časa zase & družino & prijateljice:)

 1. Izpolnite spodnjo naročilnico ter izvedite nakazilo na TRR.
 2. Mesto med prvimi tremi si zagotovite s plačilom kotizacije, ne zgolj s prijavo.
 3. Kmalu vas pričaka prvo sporočilo 🙂