DARILO ZA VAS

Spletni tečaj

Dvignite svojo vrednost, podvojite svoje prihodke

Coaching metoda Money Breakthrough Method® vam bo všeč, če:

–  se želite znebiti težav z denarno zapuščino, ki ste jo prejeli. Čeprav so vam vaši družinski člani verjetno hoteli dobro, vi niste več tista majhna punčka (ali fantek). Sedaj ste pripravljeni reči DA zagotavljanju finančne svobode po svojih pravilih!

–  potrebujete jasno sliko, nov vidik in navdihujoč coaching z veliko „Aha“-ji, ki vam bodo pomagali pri premiku naprej glede nadležne denarne situacije, ki vam ovira tako v zasebnem kot tudi poslovnem življenju.

–  želite spoznati vam prilagojen in enostaven sistem z natančnimi navodili za postopanje z denarjem v zasebnem in poslovnem življenju. In to DANES. Ker v tem primeru nevednost ne vodi v srečo.

–  si nenehno govorite, da „denar ni pomemben“, vendar pa je ta vseskozi v vaših mislih, ko ga poskušate čim bolj smotrno porazdeliti ali pa vam zgolj povzroča skrbi. To ni svoboda, to je obsedenost, vi pa si zaslužite boljše; in to zdaj!

–  opažate, da ste dobre volje, ko denar zapravljate, vaš bančni račun pa nad tem ni niti malo navdušen.

–  občutite napetost, nemir ali pa k pogovorom o denarju s svojo ljubljeno osebo, družinskimi člani, strankami, banko oziroma komer koli pristopate celo s strahom. Ne bi bili rajši samozavestni, umirjeni in se počutili močne? Ko naredite to transformacijo, se vam celotno življenje obrne na boljše 🙂

Katere teme zajema program?

1. modul:  Metoda Money Breakthrough Method®

*Ustvarili si boste nova denarna prepričanja, ki bodo povsem vaša, kar boste globoko začutili.

 

2. modul:  Izboljšanje vaše denarne zapuščine

*Poslovili se boste od bolečin iz preteklosti in nenamernih napak ter spoznali temeljno modrost in resnico vaše  denarne zapuščine.

*Odkrili boste zvite načine obnašanja glede denarja, s katerimi ste sami sebe spodkopavali, in se naučili, kako ustvariti nove denarne navade, ki jih boste sprejeli in sprejeli za svoje.

3. modul:  Kako si  odpustiti zaradi dolgov in drugih težav z denarjem iz preteklosti

*Spoznali boste ustrezen načrt za odpuščanje v zvezi z dolgovi in za sproščanje občutkov krivde glede denarja iz preteklosti.

*Spoznali boste, kako hitreje odplačati dolgove, brez da bi si morali pri tem zategovati pas (kar vam bo obenem sprostilo zmožnosti za ustvarjanje več denarja).

Občutili boste zdravilno moč odpravljanja krivde, sramu ali zamer in posledičnega dviga lastne vrednosti, s katero si boste lažje ustvarili super prihodnost

4. modul:  Praktična denarna orodja za gradnjo posla

*Naučili se boste sprostiti zavore v svojem življenju in obenem odkrili korake za zavestno služenje denarja, varčevanje in porabo.

*Spoznali boste 3 principe, ki vam bodo vlili moči in vam omogočili, da boste vi upravljali z denarjem v poslu.

*Spoznali boste enostaven sistem, ki vam bo omogočil jasen vpogled v „denarno plat“ posla (in s katerim se boste izognili tistim zakompliciranim (Excelovim) tabelam), obenem pa boste ustvarili močne pozitivne čustvene povezave za ustvarjanje več denarja pri vašem poslu.

5. modul:  Tista prava skrivnost za ustvarjanje večjega dobička pri katerem koli poslu

*Odkrili boste zanimiv intuitiven način, kako „razumeti“ zgodbo, ki vam jo „pripovedujejo“ številke.

*Spoznali boste natančen sistem, kako enostavno in samozavestno sprejemati odločitve glede denarja.

*Naučili se boste načina, kako vas nenačrtovani odhodki ne bodo presenetili,

*Spoznali boste, od česa se posloviti, da si omogočite večji dobiček in manj stresa.

Kaj dobite?

5 modulov z originalnim gradivom po certificirani metodi Money Breakthrough Method v slovenščini (vrednost 297+ eur)

-zimzelna znanja in orodja, ki jih lahko uporabite sami ali z vašimi družinskimi člani (neprecenljivo)

 • 1-letno podporo v zasebni FB skupini  (300 eur)
 • 100 % garancija na zadovoljstvo (velja 30 dni od dneva nakupa)
 • doživljenjski dostop do modulov – lahko jih predelaš kadar koli
 • BONUS: posnetek spletne delavnice Kako podvojiti prihodke v letu 2019? v vrednosti 100 eur

Celotna vrednost paketa: 700+ eur

Kaj pa investicija?

PAKET MINI: vrednost paketa 700 eur

Za prvih 7 le 97 eur (DDV vključen) – pohiti, 2 mesti sta se že zapolnili!

 

PAKET MAXI: spletni tečaj +1-urni coaching s Tino po Skypu

Vrednost paketa: 1.000 eur

Za prvih 7 le: 197 eur

Kaj pravijo moje stranke?

Tina je neverjetna coachinja, ker ne skriva svojega bogatega znanja, temveč iskreno ponudi največ, kar je možno. Tako hitro dojame situacijo in usmeri na drugačno pot, da sem v eni uri z njo dosegla premike, za katere sem si prej sama prizadevala pol leta.
Zakaj je torej osebno mentorstvo s Tino Grilc zame tako zelo dragoceno? Ker mi da pravi zagon, ker pomaga najti konkretne rešitve za konkretne težave. Nobeno izobraževanje mi tega ni dalo, ker enostavno nisem mogla v celoti izkoristiti potenciala. Vsak ima pri svoji situaciji slepo pego, enostavno ne vidiš vsega, šele nekdo od zunaj lahko objektivno svetuje in ti poda roko, da se hitro in z lahkoto dvigneš iz blatne luže na čudovit sončen hrib, kjer je tudi razgled neprimerljivo lepši.

Ksenija Krevs, tvojamoc.si

Draga Tina,ali naj rečem kar Atomska bomba za podjetnike na začetku in v razcvetu!!!!!!Ko sem prvič zaznala tvojo pošto na mojem mailu,sem mislila ,da iščeš sodelavca in še dobro,da sem Ti napisala hudomušno pismo in šele potem skapirala,da si morda pravi naslov za moje porodne težave v nastajanju nekega podjetnega projekta,ki sem ga začela pred dvemi leti in je zaradi neznanja in …ostal v plenicah in čakal na pravo negovalko,da ga potegne iz plenic.Draga Tina,Ti si moja Alissa Dazet ,ki mi je preko nekega internetnega seminarja pokazala pot iz teme in če ne bi bilo nje te na žalost ne bi še dooolgo razumela kaj mi hočeš preko svojih mailov povedati.Tina, hvala za poučevanje,hvala za vso podporo in pushing kaj in kdaj in kako in brez izgovorov….In vsi vi PRIJATELJI v PODJETNIŠTVU,ki berete to mnenje,ZAGRABITE njeno ZNANJE in pustite se presenetiti kam vas bo prineslo.In en dan boste spoznali,da brez nje ne bi bili to kar ste.Upam in ŽELIM,da bi ti couchingi postali redni in da bi Tina iz njih naredila enkrat letne konference v katerih bi se lahko spoznali in delili znanje in mnenja za boljši in lepši JUTRI v PODJETNIŠTVU.Zdaj pa draga Tina,resno in podjetno v napad za boljši jutri.Mi smo s tabo in vse dobro in slabo bomo razdelili med seboj in s tabo.In zdaj bom dodala še to ,da sem srečna,ker sem našla UČITELJA,ki mi lahko pomaga iz zagat in zmot neznanja o podjetništvu.Tega imamo v Sloveniji daleč premalo.Bravo Tina!!!!Ti si nekaj takega kot naši smučarji.Saj se še spomniš one pesmice: Nič nas ni strah,ker so smučarji z nami…Mi pa bomo peli,ko bomo naredili podjetniški preboj:Nič nas ni strah,ker TINA JE Z NAMI…….:)

Mirjam Golub, akupunkturiska z dušo

 

Več mnenj lahko preberete tukaj.

 

 

Naročilo

 1. PLAČAJTE Z NAKAZILOM:
  1. Vpišite svoje podatke in po e-mailu boste v nekaj minutah prejeli podatke za nakazilo. Če želite račun na podjetje, to prosim sporočite na tina@tinagrilc.com.
  2.  Po izvedenem nakazilu pošljite potrdilo o nakazilu na tina@tinagrilc.com.
  3.  Prejmete račun in vse podatke za dostop do programa po e-mailu … in končno naredite korak naprej v svoji podjetniški zgodbi!:)

7 konkretnih načinov, da dobite v tem tednu vsaj 1 novo stranko

Vpišite svoje ime in e-pošt ter prejmite brezplačen spletni trening!