Spletni tečaj BUM! – Biznis, Uspeh & Marketing

BUM! Zaleti se v novo stranko:)

Čutite, da je skrajni čas, da nekaj naredite s svojo poslovno idejo? Morda pustite službo in ujamete svoje sanje v podjetništvu? Ali pa končno pridete do tistih pravih strank, s katerimi ne bo več finančnih skrbi, mirno boste spali in uživali v svojem biznisu?

Spletni program BUM je za vas, če:

– še nimate dovolj strank, pa bi si jih želeli,
– imate svojih strank že čez glavo in se spogledujete z idejo, kako bi procese avtomatizirali:)
– ne veste, kje se promovirati, kako do novih strank ali kako ponuditi kaj novega obstoječim strankam
– se vam dogaja, da vaši prihodki niso v skladu z vašimi pričakovanji,

– želite iz službe preiti na svojo podjetniško pot, pa vam manjka podjetniških in marketinških znanja,

– si želite podpore izkušenih coachev in novega znanja o marketingu, prodaji in financah.

Kaj dobite?

Vsak teden prejmete po e-mailu 1 modul, ki vsebuje predavanja, ki so zelo konkretna in jih lahko takoj uporabite.

Vsa predavanja vam ostanejo za vedno + imate podpora v zaprti FB skupini 3 mesece, tako da lahko program delate v svojem tempu tudi po pretečenih 6 tednih.

 1. MODUL: KDO SEM IN KAJ POČNEM?

Spoznajte svojo podjetniško in življenjsko vizijo in kaj vas motivira na globljih ravneh. Kdo ste in kaj je vaše sporočilo?

Odkrijte svojo cono genialnosti (področje, ki je združuje vse vaše najboljše talente in lastnosti) in naredite strategijo, kako vam bo vsaj podvojilo prihodke

2. MODUL: MARKETING

Odkrijte, kako lahko svoje talente in genialnosti spojite s takšno blagovno znamko, ki bo pritegnila prave stranke.

Spoznajte, kako se lahko enostavno, a zelo prodorno pozicionirate kot strokovnjak na določenem področju v očeh svojih strank.

Spoznajte, kaj početi na družabnih omrežjih, da boste imeli sledilce in velik odziv ter kako najti promocjiske partnerje, ki vam bomo z veseljem pomagali pri promociji vaših storitev ali izdelkov.

Odkrijte, kakšna je marketinška strategija 7 strani, s katero lahko na tehnološko enostaven in cenovno ugoden način dobite nove strank

3. MODUL: PRODAJA

Kako prodajati tako, da ni vsiljivo? (ampak celo zabavno!:) Kako pripraviti ponudbo, ki vaše stranke navduši in je hkrati dober »deal« za vas? (win-win situacija). Kako oblikovati spletno stran, ki odseva vas same in dobro prodaja? Kako uspešno lansirate produkt na spletu?

4. MODUL: E-TEHNOLOGIJA

Spoznajte, katera orodja potrebuje za uspešno trženje preko spleta in kako jih uporabiti. Kako pripraviti FB oglas, ki ima odziv, in kako delati z majhnim budgetom? Kako zgraditi mailing listo, ki kupuje?

Kako uporabiti informacijski marketing za hitrejšo rast katerega koli podjetja? Kako posneti dober video ali avdio (in katera orodja vam lahko pri tem pomagajo)?

Materiali: specifikacije za enostaven video ali za zahteven video (luči, kamera, mikrofon, itd.)

5. MODUL: FINANCE

Odkrijte zelo enostaven način, kako svoje ideje povezati in spremeniti v denar. Naučite se poslovati v svojem podjetju tako, da razumete, kaj vam številke govorijo in ustrezno reagirate.

Materiali: materiali iz certificiranega programa Money Breakthrough Coaching Method

6. MODUL: AVTOMATIZACIJA in DIGITALNI PRODUKTI – manj dela, več denarja

Katere procese je nujno, da avtomatizira vsak podjetnik?

Kako narediti svoje znanje zapakirati v 10 različnih digitalnih produktov in jih prodati na spletu? Spoznajte orodja za sistematizacijo prodaje spletnih produktov, s katerimi se lahko vaši produkti prodajajo medtem, ko ste na dopustu, za vikend … kadarkoli!
Odkrijte skrivnosti, kako lahko prodajate tako rekoč »ko spite«.

Kako napisati in izdati knjigo na Amazonu ter Kindle

Kaj pa investicija?

Zakaj spletni tečaj BUM?

 • najnovejše strategije in znanja
 • osebno preikušene na slovenskem in mednarodnem tegu (delujejo!:)
 • delate v svojem tempu (moduli ostanejo na vašem računalniku)
 • nejasnosti v spletnem tečaju rešujemo v FB skupini

Vrednost tečaja: 222+ eur

(število mest je omejeno!)

Cena: 97 eur

 

Ker si želim, da se bodo člani skupine lahko dobro spoznali in mrežili, je število spletnega tečaja omejeno. Zato ne čakajte in se nam čim prej pridružite:). Takoj ko bo skupina namreč dosegla svojo polno velikost, jo bom zaprla in vstop vanjo nekaj časa ne bo več mogoč.

Kaj dobite?

 • 6 obsežnih modulov s preizkušenimi vajami, strategijami in znanji
 • 3-mesečno članstvo v zaprti FB skupni
 • 15-dnevna garancija na nakup (velja od dneva plačila)

Nakup tečaja ne zajema individualnega coachinga v živo ali po spletu, saj ima tečaj 15-dnevno garancijo na nakup.

BONUS:

 • BONUS 1: moja knjiga, ki je izšla septembra na Amazonu: Live The Life You Desire, kjer opisujem vse svoje lekcije pri prehodu iz službe v podjetništvo (v e-obliki)

Mnenja strank

Delo s Tino je prineslo v moje podjetniško življenje občutek sproščenosti in miru. Že po prvih modulih programa BUM sem začela dobivati jasnejšo sliko o tem,  kako postaviti logično osnovo dejavnosti in doseči želene cilje. Razen tega sem začela verjeti, da podjetništvo, ki je skladno z mojimi vrednotami in načinom življenja, res obstaja.  Seveda se je posledično povečalo navdušenje do podjetništva in ustvarjalni zanos. Moja vizija je začela dobivati izvedljiv načrt, koraki do uresničitve so postali jasni in razumljivi.

Tina ima polno idej in praktičnih znanj iz različnih področjih, ki jih pri njej dobiš na enem mestu, predstavi pa jih na način razumljiv vsakomur.

Tinin slogan »Podjetništvo z nasmehom« se je tako pri meni potrdil kot resničen in hvaležna sem da sta se najini poti srečali.

Darja Bitenc,

coach za opolnomočenje in čuječnost,

www.zlatapravljica.si

Moje sodelovanje s Tino je nad pričakovanji. Končno stopam po poti kamor si srčno želim. Če se mi na poti pojavi blokada, jo z njeno pomočjo premagam in grem naprej. Res sem vesela,da sva se našli.:-):-) Hvala za tvojo podporo in navdihe, ki temu sledijo. Lea, udeleženka v programu Iz službe v podjetništvo: korak za korakom do velikega cilja, 18. april – 18. julij

 

Tina je neverjetna, prekipeva od idej, znanja in pozitivnosti. Po kratkem razgovoru preko Skypa sva začeli sodelovati. Končno sem začutila, da mi lahko nekdo konkretno pomaga. Da mi ni treba še več novega in novega znanja, da ne rabim na še eno drago izobraževanje. ker lahko čisto vse vprašam Tino, res je boljša od strica Googla. Vse moje ideje je ona spravila v sistem. Sama nisem znala povezati stvari v smiselen program in sem se dolgo zapletala in izgubljala čas in možnost zaslužka. Tinina največja odlika je, da ima dar za sistematizacijo, pa še mene je naučila, kako se lahko s pomočjo sistema dvakrat manj ukvarjam z marketingom  in več s strankami, zaradi česar dejansko več zaslužim. Pri njej gre vsa teorija takoj v prakso, to prinaša rezultate.

Tina zares razdaja  svoje znanje, kajti čutiš, da ji je mar zate in z vsemi močmi te podpira in svetuje tako, kot bi delala zase. Pri njej ne slišim, da bo trajalo in da je treba imeti potrpljenje in da včasih pač kaj ne deluje  in da naj še testiram. Pozabi. … ona vedno najde še boljšo idejo in ti jo tako enostavno razloži, da jo greš lahko takoj po pogovoru z njo dejansko naredit. To je tisto, kar sem iskala in sedaj svoje podjetniške mentorice ne zamenjam za nikogar.

Investicija se mi je že povrnila v dveh mesecih, kar je zame izreden dosežek. Hkrati pa je najbolj dragoceno to, da se je povečalo moje samozaupanje in vse znanje mi seveda ostane. Sedaj ko zares razumem formulo, samo zamenjam vsebino. Rezultati so zato logično samo večji. Več zadovoljnih strank, več zadovoljstva in  izpolnjenosti in tudi več denarja.

Iskreno priporočam Tino vsem, ki iščete podjetniškega mentorja zase in hočete največ za svoj denar. Zagotovo boste presenečeni še sami nad svojim uspehom. Saj bi vam zaželela Srečno! pa s Tinino podporo še sreče ne boste potrebovali. 🙂
Monika iz Celja

Draga Tina,ali naj rečem kar Atomska bomba za podjetnike na začetku in v razcvetu!!!!!!Ko sem prvič zaznala tvojo pošto na mojem mailu,sem mislila ,da iščeš sodelavca in še dobro,da sem Ti napisala hudomušno pismo in šele potem skapirala,da si morda pravi naslov za moje porodne težave v nastajanju nekega podjetnega projekta,ki sem ga začela pred dvemi leti in je zaradi neznanja in …ostal v plenicah in čakal na pravo negovalko,da ga potegne iz plenic.Draga Tina,Ti si moja Alissa Dazet ,ki mi je preko nekega internetnega seminarja pokazala pot iz teme in če ne bi bilo nje te na žalost ne bi še dooolgo razumela kaj mi hočeš preko svojih mailov povedati.Tina, hvala za poučevanje,hvala za vso podporo in pushing kaj in kdaj in kako in brez izgovorov….In vsi vi PRIJATELJI v PODJETNIŠTVU,ki berete to mnenje,ZAGRABITE njeno ZNANJE in pustite se presenetiti kam vas bo prineslo.In en dan boste spoznali,da brez nje ne bi bili to kar ste.Upam in ŽELIM,da bi ti couchingi postali redni in da bi Tina iz njih naredila enkrat letne konference v katerih bi se lahko spoznali in delili znanje in mnenja za boljši in lepši JUTRI v PODJETNIŠTVU.Zdaj pa draga Tina,resno in podjetno v napad za boljši jutri.Mi smo s tabo in vse dobro in slabo bomo razdelili med seboj in s tabo.In zdaj bom dodala še to ,da sem srečna,ker sem našla UČITELJA,ki mi lahko pomaga iz zagat in zmot neznanja o podjetništvu.Tega imamo v Sloveniji daleč premalo.Bravo Tina!!!!Ti si nekaj takega kot naši smučarji.Saj se še spomniš one pesmice: Nič nas ni strah,ker so smučarji z nami…Mi pa bomo peli,ko bomo naredili podjetniški preboj:Nič nas ni strah,ker TINA JE Z NAMI…….:)

Mirjam Golub, akupunkturiska z dušo

Več mnenj lahko preberete tukaj.

Naročilo

 PLAČAJTE Z NAKAZILOM:

 1. Vpišite svoje podatke in po e-mailu boste v nekaj minutah prejeli podatke za nakazilo. Če želite račun na podjetje, to prosim sporočite na tina@tinagrilc.com.
 2.  Po izvedenem nakazilu pošljite potrdilo o nakazilu na tina@tinagrilc.com.
 3.  Prejmete račun in vse podatke za dostop do programa po e-mailu … in končno naredite korak naprej v svoji podjetniški zgodbi!:)

7 konkretnih načinov, da dobite v tem tednu vsaj 1 novo stranko

Vpišite svoje ime in e-pošt ter prejmite brezplačen spletni trening!