Prvi spletni tečaj: Od ideje (hobija) do biznisa

Spremeni svojo idejo v uspešen biznis in zaživi po svojih pravilih 🙂

– Imate idejo, ki bi jo radi uresničili, pa ne veste, kako?
– Ste podjetnik začetnik in si želite dobiti znanje o prodaji in marketingu, a ste na tesnem z denarjem za investiranje?
– Imate hobi, ki bi ga radi razvili v nekaj večjega, da bi povečali prihodke in pustili službo?
– Že delate poleg službe, pa še ni dovolj, da bi službo pustili?
– Nimate znanja o prodaji in marketingu?
– Se ne upate izpostavljati?
Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, potem je to pravi spletni tečaj za vas:)

Vsebina spletnega tečaja:

 1. modul: Trdne osnove
– kako vemo, ali se bo nekaj prodajalo ali ne–
kako se lotiti pravno-formalno (da po zakonu lahko prodajate) in kako to narediti čim ceneje (tukaj imam zeelooo veliko izkušenj 🙂
– kaj potrebujem na začetku
– kaj narediti, da lahko začnem prodajati praktično danes ali jutri
2. modul: Spletni marketing in e-mail marketing
– Kako povečati prodajo preko spleta
–  Kaj pa če nimam spletne strani
– Oglaševanje na Facebooku in Instagramu (osnove)
– Kako zgraditi mailing listo in kaj jim pošiljati, da bodo odpirali ter kupovali
– Kako zgraditi prvih 100 naslovov brezplačno

 

3. modul: Kako povečati prodajo

– kako do prvih strank oz. kako imeti stalen dotok strank

– Katere so glavne napake, ki jih pri prodaji ne smete delati

– 5 skrivnosti vsakega dobrega pogajanja
– Kako prodajati, če ne prodajate radi ali če vas je prodaje strah

4. modul: intervjuji z uspešnimi podjetniki, ki so začeli iz hobija in to razviil v svoj biznis – in so ravno tako kot vi začeli “z nule”.


Velikokrat pridejo najboljše poslovne ideje iz nekega hobija – nečesa, kar radi počnemo, saj smo logično v tem najboljši. Tudi sama sem sledila svoji intuiciji pri tem, kaj sem delala, tako da sem na nek način vedno razvijala nove poslovne ideje, postavljala nove spletne strani in rasla :). 
Ko enkrat namreč veste korake, je vsak nov projekt enostaven in hitrejši – hitreje ugotovite, ali ima tržni potencial, kje ga boste prodajali in najdete nove stranke. 
In vsakič je bolj zabavno – prvi v bistvu sploh ni bilo, ker po moji odpovedi v službi nisem imela pojma, kako se lotiti zadeve …
Spominjam se, da sem po 3 mesecih še vedno imela precej prazen račun … Tako da sem se počutila totalno nesposobno … in to jaz, ki sem imela v šoli same petke, pa tudi na faksu ful visoko povprečje … potem pa kar nikamor ni šlo ….
Pa sem hodila od ene delavnice do druge, pa spletni tečaji, pa še in še … se mrežila, pogovarjala, razpravljala, spraševala, testirala, ugotavljala, brala e-knjige, poslušala webinarje …

Potem pa je enkrat »zalaufalo:) In ker vem, da so začetki lahko težki, sem pripravila spletni tečaj v katerem sem pregledno zbrala svoje najbolj “aktualne” & top strategije in nasvete, ki bi jih moral poznati vsak, ki začenja ali pa že nekaj časa dela, pa še ni dovolj, da bi od tega lahko normalno živeli. Ker ni treba, da ponovite celo serijo istih napak, kot sem jih delala sama …

Kaj dobite?

3 zelo praktične module in polno mojih izkušenj zgodb ter komentarjev, kaj deluje ZDAJ – vse stestirano na mojih -dveh spletnih straneh stinovujino in tinagrilc.si (vrednost: 200+ eur)
podporo v zasebni FB skupini za vsa vaša vprašanja in komentarje (vrednost 500+ eur)
-BONUS 1 4. modul: intervjuje s podjetniki, ki so iz hobija razvili (neprecenljivo!:)
– 100 % garancijo na zadovoljstvo – če s spletnim tečajem niste zadovoljnji, vam v 30 dneh vrnem brez vprašanj vrnem denar.
– BONUS 2: podpisan izvod moje knjige Live the Life You Desire (kjer vam podam znanja in izkušnje o mojih podjetniških začetnik v lahko berljivi angleščini 🙂
opomba: knjiga je v angleščini, ker je izšla leta 2017 na Amazonu).
Celotna vrednost spletnega tečaja: 717+  eur. Za prvih 10 le …. BERITE dalje 🙂 

Moje navdušene stranke so povedale …

Ta tečaj je bil zame res prava stvar ob pravem času. Z delavnicami, coachingi in terapijami za osebno rast se ukvarjam že zadnje 4 leta. Nekaj časa je bil to samo hobij ob službi, nato pa sem stopila na samostojno podjetniško pot. V tem času sem se udeležila že precej različnih podjetniških seminarjev in zamenjala nekaj različnih pravno formalnih oblik posla. Prišel je čas, ko sem se kljub »vstrajnemu korakanju«, znašla na točki, ko nisem vedela kako naprej, kako nadgraditi moje storitve in posel. V tistem času sem zasledila na facebooku Tinin članek, ki je bil ravno tisto kar sem rabila. Tinina energija me je pritegnila in odločila sem se za njen spletni tečaj »Od ideje (hobija) do biznisa. Bila sem navdušena nad tem, kako je bil narejen večplastno. Kljub temu, da sem na tej poti že nekaj časa, so bile marsikatere informacije nove, nekatere je bilo super slišati ponovno (včasih kar pozabimo na kakšne osnovne stvari). Iz omenjenih razlogov bi ta tečaj priporočala tako tistim, ki imajo šele idejo ali hobi, kot tistim, ki se že ukvarjate s kakšnim poslom, ker je res aktualen, tako za začetni zagon kot tudi za spodbudo na podjetniški poti. Tečaj je nadgradil moje podjetniško znanje in mi dal potrditev, da sem na pravi poti, da so izivi s katerimi se soočam normalni, da nisem edina, da nisem sama na tej poti… In ker se hitrost nagrajuje sem dobila ob zgodnji prijavi še skype coaching s Tino, ki je bil zame še posebej lepo darilo, zelo dober kompas, kje sem in usmeritev kako bi lahko stvari še izboljšala. S pomočjo Tine in njenega tečaja sem prišla do pomembnih uvidov, zaradi katerih sem si lažje začrtala nadaljno pot in smer, zato grem zdaj polna novega zagona, lahkotnejše in bolj radostno naprej.

Uršula Soban, Motivatorka za pristno življenje,

Life coach, Access Bars facilitator, Access Enargetic facelift praktik, NLP mojster praktik, NLP praktik hipnoze, Dipl, vzg. predšolske vzgoje

www.prebudi-moc.si

 

Zase vem, da imam čut in hitro ugotovim, kdo svoje znanje deli s plemenitim namenom in ko je Tina posredovala modul, sem prejela potrditev, da imam prav. Pri Tini sem začutila, da je pristna, ima ogromno znanja, izkušenj in posebno lepo svoj produkt “zapakira”, da se nas njeno znanje dotakne na poseben način. Hvaležna sem, da me je pot preko prijateljice pripeljala vse do nje.

Nina Gračar Grošelj, Midasov dotik

 

Delo s Tino je prineslo v moje podjetniško življenje občutek sproščenosti in miru. Že po prvih modulih programa BUM sem začela dobivati jasnejšo sliko o tem, kako postaviti logično osnovo dejavnosti in doseči želene cilje. Razen tega sem začela verjeti, da podjetništvo, ki je skladno z mojimi vrednotami in načinom življenja, res obstaja. Seveda se je posledično povečalo navdušenje do podjetništva in ustvarjalni zanos. Moja vizija je začela dobivati izvedljiv načrt, koraki do uresničitve so postali jasni in razumljivi.

Tina ima polno idej in praktičnih znanj iz različnih področjih, ki jih pri njej dobiš na enem mestu, predstavi pa jih na način razumljiv vsakomur.

Tinin slogan »Podjetništvo z nasmehom« se je tako pri meni potrdil kot resničen in hvaležna sem da sta se najini poti srečali.

Darja Bitenc, coach za opolnomočenje

Predava vam moja malenkost, Tina Grilc 🙂

  • ustanoviteljica in kreativni vodja blagovne znamke S Tino v tujino, po izobrazbi uni. dipl prevajalka
  • podjetniška mentorica in Work Smarter Not Harder Coach za podjetnice, ki si želijo delati manj in dosegati boljše rezultate
  • Money Breakthrough Certified Coach – coach za denarne preboje, NLP Praktik Coach
  • po rojstvu hčerke Lee (ja, tako se Lea sklanja po pravopisu :)) je svoje podjetje obrnila “na glavo”, zato da je danes lahko velik del dneva z njo – ker so ti trenutki enostavno neprecenljivi.
    Že prej je bila velik navdušenec nad spletnim marketingom, potem pa je svoje znanje “le” še spravila v prakso 🙂 in ugotovila: DELUJE!!!
  • zaljubljena v bordanje po zasnemežnih strminah – kamor še ni stopila borderska deska pred njo – no, razen morda tista od moža Iztoka 🙂
  • predavateljica v programih za podjetnike začetnike po Sloveniji in predavateljica za marketing za prevajalce v tujini
  • s svojim znanjem in izkušnjam je pomagala že več 100 podjetnikom in podjetnicam doma in v tujini

Sliši se super! Koliko pa stane?

Redna cena spletnega tečaja je: 120 eur.  Za prijave do 22. maja je cena za prvih 10, ki se pridružite, le 69 eur. (ko se bodo mesta zapolnila, ponudba ne bo več dostopna na spletu).

Takšno ponudbo imajo običajno le bralci mojih novičk in jo prvič (in morda tudi zadnjič) odpiram za javnost, zato se jo splača izkoristiti!

Za spletni tečaj vam podarim tudi 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo – če s tečajem ne boste zadovoljnji, vam v 30 dneh vrnem denar – brez vprašanj.

Že hitim! Kako naročim?

  1. Na spodnji račun nakažete 69 eur: (ko bodo mesta pošla, cena ne bo več na voljo, tako da dokler je objavljena, so še prosta mesta:)
Biznis Zame, Tina Grilc s.p.
Savinjska cesta 9b
1420 Trbovlje
TRR: SI56 6100 0001 3991 045
BIC: HDELSI22
Namen: Od ideje do biznisa
Znesek: 79 eur
Referenca: SI00 in datum nakazila
(npr. SI00 21032018 za nakazila 21. 3. 2018)
2. Na tina@tinagrilc.si mi pošljete potrdilo o nakazilu in, če želite originalni račun, pa podatke o podjetju.3. Počakate na 1. modul in povabilo v FB skupino!:) Se že veseeelim!:)
BREZPLAČNI 15-MINUTNI POGOVOR