7 konkretnih načinov, da dobite vsaj 1 novo stranko v tem tednu

Vpišite svoje ime in e-mail in spletno predavanje bo vaše!

Mnenja strank

Digitalni nomad pa je vse, kar sem pričakovala in še več! Prva dva modula sem poslušala kar med vožnjo na vlaku (vsakega dvakrat! :D), predelala pa jih bom še s pisalom v roki. Komaj čakam še tretjega!
En lep dan ti želim še naprej! 🙂 Ana Čebin https://www.facebook.com/anajagodanakit/
Ana Čebin
Draga Tina,

iz srca se ti zahvaljujem za posredovan ultra TOP pripomoček pri finančnem nadzoru in poslovanju.? Veš koliko sem bila vesela za to?? Res super zadeva!!!! Neverjetna si….praktična, preprosta, polna, skrbna in solarna!!!!! Vsa tvoja predavanja, tečaji, webinarji, poduki, nasveti, delitev izkušenj in tvoje sončne energije je neprecenljivo…..res hvaležna za vse to!!!!?☀?
Martina Pirec Bole

Martina Pirec Bole
V življenju trdim, da naključja ne obstajajo in da se vse zgodi z nekim namenom. V začetni fazi namena največkrat ne poznamo, vendar se nam nekoč odkrije. Po dolgih letih sva se s prijateljico končno zopet dobili na pijači. Ena izmed tem pogovora je bila moja strast oziroma želja po premiku dalje na duhovni bazi. Ko je človek na točki, ko je željan premika dalje pa ne ve kaj naj stori, da doseže še več src. Področje marketinga mi je bilo tuje in prijateljica mi je z največjim navdušenjem predlagala tečaj pri Tini. Tako zelo je bila prepričana, da Tino potrebujem, da me je prijavila in mi podarila tečaj Digitalni nomad. Da, tako je, prejela sem tečaj kot darilo

Zase vem, da imam čut in hitro ugotovim, kdo svoje znanje deli s plemenitim namenom in ko je Tina posredovala modul, sem prejela potrditev, da imam prav. Pri Tini sem začutila, da je pristna, ima ogromno znanja, izkušenj in posebno lepo svoj produkt “zapakira”, da se nas njeno znanje dotakne na poseben način. Hvaležna sem, da me je pot preko prijateljice pripeljala vse do nje.

Tudi sama nad vse rada pomagam ljudem uvideti spoznanja, ki se jim vseskozi odkrivajo, a jih zaradi tega, ker so preveč pred očmi, dostikrat ne vidijo. Življenje je dar, življenje je dar z omejenim rokom uporabe in če vprašamo ljudi, ki zapuščajo ta svet bi spremenili le eno…živeli bi bolj polno, naredili bi vsak, še tako strašljiv korak, ki bi jih pripeljal do sreče. V pomoč ljudem, ki se spopadajo s strahovi, v pomoč ljudem, ki odkrivajo višji smisel življenja samega, v pomoč ljudem, ki potrebujejo kanček motivacije več, ki so željni živeti polno pa jim manjka še tisto malo….se je rodil Midasov dotik in po tečaju pri Tini s kančkom motivacije več…akcija! izkoristimo svoje darove in izpolnjujmo svoje poslanstvo.

Čudovit dan, Midasov dotik (Nina)

Nina Gračar Grošelj, Midasov dotik
Draga Tina,
srčna ti hvala za prijeten in zame zelo pomemben pogovor, v katerem si mi pomagala razkriti ključni razlog, ki me je oviral pri postavitvi boljše vrednost delu, ki ga opravljam!
Določanje cene storitvam pretežno na osnovi stroškov, ki jih potrebujem za opravljanje, ni osnova njene vrednosti – vem sedaj! Kupca zanima le realna vrednost storitve.
Napačna percepcija, je ves čas povzročala nejasnost v glavi in neravnovesje v meni ob prejetem plačilu. Že takoj po pogovoru sem lahko globje zadihala, prav nekaj se je znotraj premaknilo.

Ravno tako bo ostalih nekaj drobnih nasvetov, ki si jih podala med pogovorom pomagalo pri postavljanju nove strukture delovanja. Verjamem, da bo lažje steklo tudi s podporo znanja iz ostalih tvojih paketov, ki jim trenutno sledim. Hvaležna sem za to, kar počneš in še bolj, kako to počneš!

Sodelovanje s srčno in vzpodbudno Tino Grilc priporočam vsakomur, ki ima kakršnekoli dvome na svoji poslovni poti!

Romana Strašek, Bodi Bodi
Tina je neverjetna coachinja, ker ne skriva svojega bogatega znanja, temveč iskreno ponudi največ, kar je možno. Tako hitro dojame situacijo in usmeri na drugačno pot, da sem v eni uri z njo dosegla premike, za katere sem si prej sama prizadevala pol leta.
Zakaj je torej osebno mentorstvo s Tino Grilc zame tako zelo dragoceno? Ker mi da pravi zagon, ker pomaga najti konkretne rešitve za konkretne težave. Nobeno izobraževanje mi tega ni dalo, ker enostavno nisem mogla v celoti izkoristiti potenciala. Vsak ima pri svoji situaciji slepo pego, enostavno ne vidiš vsega, šele nekdo od zunaj lahko objektivno svetuje in ti poda roko, da se hitro in z lahkoto dvigneš iz blatne luže na čudovit sončen hrib, kjer je tudi razgled neprimerljivo lepši.

Ksenija Krevs, Tvoja Moč
Delo s Tino je prineslo v moje podjetniško življenje občutek sproščenosti in miru. Že po prvih modulih programa BUM sem začela dobivati jasnejšo sliko o tem, kako postaviti logično osnovo dejavnosti in doseči želene cilje. Razen tega sem začela verjeti, da podjetništvo, ki je skladno z mojimi vrednotami in načinom življenja, res obstaja. Seveda se je posledično povečalo navdušenje do podjetništva in ustvarjalni zanos. Moja vizija je začela dobivati izvedljiv načrt, koraki do uresničitve so postali jasni in razumljivi.

Tina ima polno idej in praktičnih znanj iz različnih področjih, ki jih pri njej dobiš na enem mestu, predstavi pa jih na način razumljiv vsakomur.

Tinin slogan »Podjetništvo z nasmehom« se je tako pri meni potrdil kot resničen in hvaležna sem da sta se najini poti srečali.

Darja Bitenc, coach za opolnomočenje in čuječnost, , Zlata pravljica
Before learning the methods Tina teaches, I was in a real money mess. I had tons of debt and my monthly expenses seriously outweighed my income.

Now I have the tools, systems and and mindset I needed and I have totally transformed the way I handle money – both in my business and personal life. My savings are growing, my debts are falling and I can now pay cash for luxuries that had previously gone on credit cards!

Emma Hague, Velika Britanija
Pri branju zanimivih člankov o podjetništvu, sem zasledila Tinino referenco o eni podjetniški kovčinji. Njena energija, navdih me je tako prevzela, da sem jo pričela spremljati na socialnih omrežjih, spletnih straneh, dogodkih, webinarjih….Retultat je bil BUM -paket. Veliko koristnih informacij, napotkov in predvsem enostavnosti sem takoj začela uporabljati v praksi in sem imela vse na enem mestu. Tudi kovčing preko skypa mi je pomagal kje začeti, kako se lotiti korakov, kaj je prioriteta ter e-mail komunikacija, ki je zelo uporabna in hitra.
Sabina Rižnar, Nemskijezik.si
Draga Tina, hvaležna sem za online tečaj s tabo, saj mi je prinesel veliko novih informacij in usmeritev. Zelo lepo sem te začutila in v veselje mi je, da se res iskreno in srčno zavzameš za to, kar počneš. Ne glede na to, da se nisva fizično spoznali, sva ustvarili kar nekaj pomembnih stvari in mi je bilo v veselje delati s teboj!
Tjaša Cepuš, Zvočni SPA
Tinin coaching je bil super, saj ima zato res neznansko
dobro žilico:) Dobil sem veliko zanimivih korakov, kako se na splošno lotevati svojega posla in kako se spraviti k delu. Prav tako me je zelo motivirala, da storim naslednji korak. Po samo eni uri coachinga sem se počutil, da moja poslovna ideja ni več tako abstraktna in jo lahko dejansko uresničim! Naredila sva konkreten načrt, tako da zdaj točno vem, kakšni so moji nadaljnji koraki in že čutim, kako se premikam v pravo smer.

Coaching s Tino priporočam vsem, ki še oklevate z naslednjim podjetniškim korakov ali pa se enostavno ne znajdete, kako naprej. Vsekakor se vam bo investicija takoj povrnila!:)

Aleš Kavčič, Web Developer
Tina je eden tistih sončkov, ki ti zelo lepo in nežno obarvajo lička in srce, če jim le zaupaš in dovoliš dovolj blizu. Spoznali sva se v projektu Pvsp, ki nama je obema odprl oči, da danes sledimo in živimo svoje sanje. Za coaching pri Tini sem se odločila, ker si želim boljše organizacije časa, in posledično končno spisati diplomo, ki visi nad mojo glavo že nekaj let in bo predstavljala le kljukico na mojem seznamu opravil. Ko hobi postane služba, tudi mejnice med fun and work postanejo tanjše, ker je work ves čas fun in za reči, ki niso work ostane zelo malo časa. V času najinih skype pogovorov, (kakšen mesec nazaj) priznam! nisem opazila bistvenih sprememb v moji organizaciji časa. Še vedno sem se počutila ujeto v svoji mali nagajivi upornici, dnevnik je bil prazen, domače naloge pa so mi predstavljale še dodaten stres. Če danes pogledam v svoj ročni koledarček, pa je ta poln zapisov, ki jim v večji meri tudi sledim. Tina moja, četudi se mi zdi, da sem brezupni primer, kar se tiče organizacije vidim, da se je v meni le nekaj premaknilo v pravo smer. Če nič drugega, je dnevnik super zato, da ob koncu dneva dejansko vidiš, kaj vse ti je uspelo postoriti tisti dan. Menim, da bi vsak človek, sploh podjetnik, potreboval “Tino”. Tako si lahko prihraniš tisto uro sekirancije v dnevu, ki ima že tako ali tako premalo ur za vse naše projekte. Vsekakor se še slišiva. Ker bom najbolj srečna, ko ob koncu dneva v mojem ročnem koledarčku narišem kljukico ob zapisu “podelitev diplome”.
Sabina Miklavčič, Sabina Miklavčič, Direktorica zavoda Biasana, Inštruktorica pilatesa FzS.
VEČ O TININIH SPLETNIH TEČAJIH
I’ve purchased several on line programs and could not figure out how to get those lessons to apply to my business. I kept feeling like I was trying to fit a jigsaw puzzle together with lots of missing pieces. After 1 session talking with Tina to discuss my specific needs I got clarity and many easy to implement ideas and tasks to finally get on track and get my online business more properly set up. I’m so thankful for Tina’s help, I’m finally getting on track.
Preden sem prišla k Tini na coaching sem bila neodločna, nesamozavestna in zelo ne-poslovno orientirana. Želela sem si sprememb na tem področju.
Coaching je bil zelo sproščen. Tina me je na sproščen način vodila skozi proces coaching, zato sem se dobro počutila, kljub temu da mi tema finance ni simpatična.
Tinin coaching mi je pomagal, da postavljam višje cene in se ob tem čedalje boljše počutim. Priporočam vsakemu podjetniku, še zlasti če ste bolj na začetku svoje poti.
Nataša Medvešek, Photographer
It was wonderful working with Tina. I have been pretty hot on Money Mindset but with this program, I found a path to some unknown feelings and the source of them. The techniques are super useful and it means I can go back with other sources, family history and repeat the process myself. I feel empowered by having these additional tools and Tina is simply great to work with – approachable and I feel really safe talking about money with her, which as we all know can be a pretty tough subject.
Lisa Anne Davies, Executive Coach
VEČ O TININIH SPLETNIH TEČAJIH
Before Tina’s coaching I had lots of working and very little time for enjoyment in my life.I felt safe working with Tina. She is kind and compassionate.
The most important breakthrough of the session was my realization that having my time completely structured and not allowing free time to enjoy myself may inhibit my ability to be as productive as I want to be.

Coaching s Tino je bila zelo prijetna in življenjska izkušnja, ki mi je dala odlične napotke glede upravljanja s časom in odnosa do denarja, tako da sem sedaj bolj disciplinirana pri svojih nalogah. Tina iskreno posluša, nevsiljivo odkriva blokade, ki preprečujejo napredek, jih nežno ozavesti ter predlaga konkretne rešitve usmerjene v delovanje.

Coaching s Tino najbolj priporočam vsem, ki se lovijo in “izgubljajo preveč časa” z dejanji, ki jim ne prinašajo zadovoljstva in vsem, ki si želijo boljše rezultate na osebnem ali poslovnem področju, sploh kar zadeva odnosa do denarja in upravljanja s časom. Investicija se povrne že zato, ker sedaj veš, da imaš čas dihati! 🙂

Draga Tina,ali naj recem kar Atomska bomba za podjetnike na zacetku in v razcvetu!!!!!!Ko sem prvič zaznala tvojo pošto na mojem mailu,sem mislila ,da iščeš sodelavca in še dobro,da sem Ti napisala hudomušno pismo in šele potem skapirala,da si morda pravi naslov za moje porodne težave v nastajanju nekega podjetnega projekta,ki sem ga začela pred dvemi leti in je zaradi neznanja in …ostal v plenicah in čakal na pravo negovalko,da ga potegne iz plenic.Draga Tina,Ti si moja Alissa Dazet ,ki mi je preko nekega internetnega seminarja pokazala pot iz teme in če ne bi bilo nje te na žalost ne bi še dooolgo razumela kaj mi hočeš preko svojih mailov povedati.Tina, hvala za poučevanje,hvala za vso podporo in pushing kaj in kdaj in kako in brez izgovorov….In vsi vi PRIJATELJI v PODJETNIŠTVU,ki berete to mnenje,ZAGRABITE njeno ZNANJE in pustite se presenetiti kam vas bo prineslo.In en dan boste spoznali,da brez nje ne bi bili to kar ste.Upam in ŽELIM,da bi ti couchingi postali redni in da bi Tina iz njih naredila enkrat letne konference v katerih bi se lahko spoznali in delili znanje in mnenja za boljši in lepši JUTRI v PODJETNIŠTVU.Zdaj pa draga Tina,resno in podjetno v napad za boljši jutri.Mi smo s tabo in vse dobro in slabo bomo razdelili med seboj in s tabo.In zdaj bom dodala še to ,da sem srečna,ker sem našla UČITELJA,ki mi lahko pomaga iz zagat in zmot neznanja o podjetništvu.Tega imamo v Sloveniji daleč premalo.Bravo Tina!!!!Ti si nekaj takega kot naši smučarji.Saj se še spomniš one pesmice: Nič nas ni strah,ker so smučarji z nami…Mi pa bomo peli,ko bomo naredili podjetniški preboj:Nič nas ni strah,ker TINA JE Z NAMI…….?
VEČ O TININIH SPLETNIH TEČAJIH

7 konkretnih načinov, da dobite v tem tednu vsaj 1 novo stranko

Vpišite svoje ime in e-mail -in spletno predavanje bo vaše!