Facebook summit: sreda, 14. 9. med 9. in 13. uro

Vpišite e-mail in rezerviraj svoje mesto 🙂

Kaj je Facebook summit (Facebook “konferenca”)?

Si želite, da bi lahko nekoga vprašali kar koli vas zanima o tem, kako izdelati spletno stran, kako odlično javno nastopati ali kako doseči svoje podjetniške cilje – hitreje in z več zadovoljstva?

Prav s tem namenom, da lahko top strokovnjake iz različnih področij brezplačno vprašate kar koli vas zanima, organiziram prvi Facebook summit v Sloveniji. To je neke vrste »konferenca«, na kateri pisno postavljate vprašanja, podjetniki pa vam pisno odgovarjajo. Če ste na tesnem s časom, ste kje na poti ali na morda na dopustu lahko takrat, ko je gost na vrsti, samo postavite vprašanje, odgovor pa preberete kasneje. Super, a ni?

Kako poteka?

V sredo 14. septembra med 9. in 13. uro boste lahko v Facebook skupini »Podjetništvo z nasmehom« pisno postavljali vprašanja 7 podjetnikom. Vse, kar potrebujete, je osebni Facebook profil, s katerim se včlanite v skupino.

Vsak podjetnik vam bo na voljo 30 minut po vnaprej določenem urniku, zato je dobro, da si pogledate urnik – da vam ne uide:).

Kako bo dogodek potekal?

9:00 – 9:30:

Kako do manjše treme in boljše samopodobe?  (Robert Goreta)

9:30 – 10.00:

Vse, kar vas zanima o spletnih straneh (Damjan Žakelj)

10:00-10:30

5 ključnih sestavin za uspeh v podjetništvu (Ksenija Krevs)

10:30-11:00

Kako najti čas zase in poskrbeti, da boste preživeli zimo brez prehladov in antibiotikov (Melita Močnik Okorn)

11:00-11:30

Kdo je notranji kritik, kdaj se je pojavil, kako ga premagati (Aneja Štrukelj)

11:30-12:00

Vse, kar vas zanima o računovodstvo in davčnih zadevah (Mojka Budihna)

12:00-12:30

Kako do blagovne znamke, ki pritegne “sanjske stranke” in napolni denarnico? (Tina Grilc)

Spoznajte predavatelje:)

Ksenija Krevs

Imate novo spletno stran ali nov oglas, strank pa še vedno ni? Preizkušate vedno nove pristope, a razen manj denarja na računu ni posebnih učinkov? Vem, vem, katastrofa. Sploh če imaš tri otroke kot jaz in zelo malo časa, radi pa hodite še na morje in ne bi delali cele dneve? Se že razumemo. No, za uspeh je potrebno vse kaj več kot zgolj uspešna predstavitev na spletu. Ali čisto zares upoštevate in delujete na vseh 5 ključnih področjih uspeha, ki so: jasna vizija, konkreten načrt, prava znanja, optimalno okolje in obvladovanje lastnih misli. Za katero od teh področij ne veste čisto dobro, kaj naj bi to pomenilo in ali vam morda manjka? Izkoristite priložnost in me vprašajte.

Melita Močnik Okorn,
ustanoviteljica metode F.R.E.S.H. in mentorica za zaposlene ženske z družino v lovu za časom zase
Aneja Štrukel,
avtorica planerja Ustvarjam sanjsko leto in strastna zagovornica tega, da lahko vsakdo doseže vse, za kar je pripravljen delati. Verjamem, da je vsem nam namenjeno sijati in biti srečni. Med svojim popotovanjem iz globin nizke samozavesti do življenja po svojem načrtu sem odkrila, da je zmaga nad notranjim kritikom, tistim negativnim, nespodbudnim, strahopetnim glasom znotraj nas, tisti temeljni kamen, ki ga moramo postaviti, da bomo uspeli v našem življenju, bodisi so to odnosi, zdravje, finance, ljubezen, kariera ali družina. A to je tudi zadeva, ki jo toliko ljudi pozabi obdelati, nato pa se sprašujejo, zakaj so še vedno na istem mestu.
Kdo je notranji kritik, kdaj se je pojavil, kako ga premagati in vsa podobna vprašanja, pa mi boste lahko postavili v spletni konferenci s Tino Grilc dne 14. septembra.
Mojka Budihna

· Ljubiteljica številk in dreserka bilanc – zaradi tega imam računovodski servis
· Srečna mama – zato imam tri hčerke – dve sem rodila, eno pa na en način »posvojila« 5000 km stran od Slovenije, v Gambiji.
· Obsedena z ločevanjem odpadkov in z zmanjševanjem »proizvodnje« smeti – včasih pretiravam, kar vprašajte moje otroke…..
· Diplomirana ekonomistka – no, to ni ravno nek poseben dosežek, saj bi rada naredila vsaj še magisterij recimo….
· Davčna svetovalka – ljubim davčne zakone in reševanje problemov na tem področju (nimam vročine, brez skrbi)
· Predavateljica – ugotovljeno po naključju, ko mi je bilo rečeno, da ko že tako strastno opisujem dogodke, pa naj kaj še privoščim in predstavim tudi širši javnosti J

Tina Grilc

Tina Grilc je nasmejana predavateljica in podjetniška mentorica. Vse napake in uspehe, ki se jih je naučila pri postavljanju svoje prve blagovne znamke S Tino v tujino ter globalne blagovne znamke tinagrilc.com popolnoma “z nule”, deli z drugimi. Podjetnicam in podjetnikom pomaga postaviti Biznis Zame – da dobijo Z=Zagon, stvari A=avtomatizirajo, se naučijo M=marketinga, ki mu stranke ne morejo reči ne ter jim razloži E-tehnologijo na enostaven in uporabniku prijazen način, da lahko njihovo podjetje hitreje raste, ne da bi morali delati več.

Damjan Žakelj,
direktor spletne agencije Splet Design, strokovnjak za spletni marketing in navdušenec nad podjetništvom.
Strankam pomaga doseči najboljše rezultate pri njihovem poslu na spletu.
Pomaga vam pri izdelavi spletne strani, ki ni samo lepa ampak tudi služi svojemu namenu.
Sicer pa očka, ki rad svojo družinico odpelje v naravo in na potep po Sloveniji ali svetu.
Robert Goreta,
predavatelj, pisatelj in učitelj retorike

Po mojih izkušnjah je retorika najbolj enostavno orodje za zmanjšanje treme in izboljšanje samopodobe. Brez sproščene komunikacije, učinkovitih predstavitev in samozavestnih javnih nastopov dandanes v poslovnem svetu preprosto ne gre. Karkoli vas zanima o področju komunikacije, retorike in javnega nastopanja – vprašajte in z veseljem vam bom odgovoril.