To darilo je za vas, če …

  • ste popolni začetnik v podjetništvu,
  • želite povečati število strank oz. najti “boljše” stranke,
  • ste izkušen podjetnik in iščete kakšno novo idejo (saj veste, včasih potrebujemo le, da nas nekdo spomni, nam da tisti manjkajoči del sestavljake … in že vemo, kaj moramo storiti!:)
  • ste na točki, ko obupujete in se sprašujete, kaj sploh še delate s svojim biznisom,
  • vas zanima, kdo sem in bi me radi spoznali,
  • imate med službo preveč časa in bi z veseljem pogledali kratka video predavanja v naravi 🙂

Kdo je Tina?

Tina Grilc

Tina Grilc je nasmejana predavateljica in podjetniška mentorica. Vse napake in uspehe, ki se jih je naučila pri postavljanju svoje prve blagovne znamke S Tino v tujino ter globalne blagovne znamke tinagrilc.com popolnoma “z nule”, deli z drugimi. Podjetnicam in podjetnikom pomaga postaviti Biznis Zame – da dobijo Z=Zagon, stvari A=avtomatizirajo, se naučijo M=marketinga, ki mu stranke ne morejo reči ne ter jim razloži E-tehnologijo na enostaven in uporabniku prijazen način, da lahko njihovo podjetje hitreje raste, ne da bi morali delati več.

Kaj pravijo moje stranke?

Darja Bitenc

Delo s Tino je prineslo v moje podjetniško življenje občutek sproščenosti in miru. Že po prvih modulih programa BUM sem začela dobivati jasnejšo sliko o tem, kako postaviti logično osnovo dejavnosti in doseči želene cilje. Razen tega sem začela verjeti, da podjetništvo, ki je skladno z mojimi vrednotami in načinom življenja, res obstaja. Seveda se je posledično povečalo navdušenje do podjetništva in ustvarjalni zanos. Moja vizija je začela dobivati izvedljiv načrt, koraki do uresničitve so postali jasni in razumljivi.
Tina ima polno idej in praktičnih znanj iz različnih področjih, ki jih pri njej dobiš na enem mestu, predstavi pa jih na način razumljiv vsakomur.

Tinin slogan »Podjetništvo z nasmehom« se je tako pri meni potrdil kot resničen in hvaležna sem da sta se najini poti srečali.

Tjaša Cepuš

Draga Tina, hvaležna sem za online tečaj s tabo, saj mi je prinesel veliko novih informacij in usmeritev. Zelo lepo sem te začutila in v veselje mi je, da se res iskreno in srčno zavzameš za to, kar počneš. Ne glede na to, da se nisva fizično spoznali, sva ustvarili kar nekaj pomembnih stvari in mi je bilo v veselje delati s teboj!

V logo dizajnu vedno izhajava iz osebnosti, vrednot in simbolike, ki je za podjetje, storitev ali produkt pomembna. To so elementi, ki se, za razliko od same dejavnosti ali oblike produkta, tudi na dolgi rok običajno ne spreminjajo, hkrati pa oblikujejo unikatno kombinacijo, ki je neponovljiva in drugačna od drugih “igralcev” na trgu.

Aleš Kavčič

Tinin coaching je bil super, saj ima zato res neznansko
dobro žilico:) Dobil sem veliko zanimivih korakov, kako se na splošno lotevati svojega posla in kako se spraviti k delu. Prav tako me je zelo motivirala, da storim naslednji korak. Po samo eni uri coachinga sem se počutil, da moja poslovna ideja ni več tako abstraktna in jo lahko dejansko uresničim! Naredila sva konkreten načrt, tako da zdaj točno vem, kakšni so moji nadaljnji koraki in že čutim, kako se premikam v pravo smer.
Coaching s Tino priporočam vsem, ki še oklevate z naslednjim podjetniškim korakov ali pa se enostavno ne znajdete, kako naprej. Vsekakor se vam bo investicija takoj povrnila!:)

Mateja Žebovec

“Moram pa povedati, da sem iz prvega čajčka z gospo iz te skupine in sem še čisto pod vtisi, ker mi je dodala čisto nov pogled na stvari na splošno, ter celo na proizvode…..nisem vedela, da se celo z energijo lahko določa ‘kvaliteto’ izdelkov celo samo iz kataloga. Zanimiva, pozitivna izkušnja, s pozitivno osebo, ki očitno v okolici vidi dlje, globlje.
Super je tole torkovo sodelovanje ? hvala za to možnost navezovanja stikov.
Tina, to še ni vse….bolj pomembno se mi zdi, da imam novo partnerico, ki me je našla v tej skupini in je želela izvedeti več. Ker je podjetnica, si je želela še nekaj dodati, dopolniti obstoječo ponudbo, ki bi se povezovala s tem kar obvlada, nekaj drugačnega. Tako kot jaz, se je zaljubila v te res edinstvene sveže produkte ter filozofijo doslednega podjetja. Tina hvala za vse spodbude, usmeritve, nasvete in možnost navezovanja stikov.”*

lp, Mateja in HVALA

(*Besedilo je citirano iz e-mail sporočila.)

Tanja Vesel

Pozdravljeni ga. Tina,
še osebno bi se vam zahvalila za tako čudovito skupino, ki jo vodite. Dnevno vas spremljam, kar je tudi očitno ? V skupini dobim zagon, ideje in še večjo željo za napredek na moji poslovni poti. Zaradi ljudi kot ste vi je svet lepši. (*prvi e-mail:)

Vaši odgovori so vsekakor v meni vzpodbudili plaz novih idej in možnosti. Po četrkovem dogodku in vašem prijaznem dodatnem odgovoru, na moj email, sem se ob vsaki možni minuti ustavila in zapisala; misli, ideje in možnosti ter jih delila s partnerjem in zadeve se zdijo še bolj in hitreje dosegljive :).

To mojo misel lahko delite na vaši strani, ker je resnična, napisana iz srca in od sreče, da še obstajajo tako pozitivne in prijazne osebe kot ste vi. Morda se niti ne zavedate, kako zelo lahko s tem pomagate nekemu posamezniku, ki se je znašel v slepi ulici, v tem primeru meni.

Vse lepo in dobro se 100x poplača naj se tudi vam!

Želim vam mirno nedeljo in lep začetk novega tedna,

(*drugi e-mail)

(*Besedilo je skopirano iz originalnega e-maila in ni lektorirano:)

Tanja Vesel