Povabiti vas želim v svojo Facebook skupino!

KLIKNITE TUKAJ IN SE PRIDRUŽITE

KAJ DOBITE?

  • uporabne vsebine, kako hitro priti do strank (prvih ali drughih, tretjih itd.)
  • priložnosti za organizirano mreženje
  • gostujoče strokovnjake, podjetnike, ki brezplačno odgovarjajo na vaša vprašanja vsak mesec – Prvi Facebook summit v Sloveniji!:) (prvi je bil septembra 2016)
  • nagradne igre, bonuse in popuste pri mojih programih in še in še ..
KLIKNITE IN SE PRIDRUŽITE! 🙂
KLIKNITE IN SE PRIDRUŽITE!:)
“Moram pa povedati, da sem iz prvega čajčka z gospo iz te skupine in sem še čisto pod vtisi, ker mi je dodala čisto nov pogled na stvari na splošno, ter celo na proizvode…..nisem vedela, da se celo z energijo lahko določa ‘kvaliteto’ izdelkov celo samo iz kataloga. Zanimiva, pozitivna izkušnja, s pozitivno osebo, ki očitno v okolici vidi dlje, globlje.
Super je tole torkovo sodelovanje 🙂 hvala za to možnost navezovanja stikov.

Tina, to še ni vse….bolj pomembno se mi zdi, da imam novo partnerico, ki me je našla v tej skupini in je želela izvedeti več. Ker je podjetnica, si je želela še nekaj dodati, dopolniti obstoječo ponudbo, ki bi se povezovala s tem kar obvlada, nekaj drugačnega. Tako kot jaz, se je zaljubila v te res edinstvene sveže produkte ter filozofijo doslednega podjetja. Tina hvala za vse spodbude, usmeritve, nasvete in možnost navezovanja stikov.”*

lp, Mateja in HVALA

(*Besedilo je citirano iz e-mail sporočila.)

Mateja Žebovec, Ringana
Pozdravljeni ga. Tina,

še osebno bi se vam zahvalila za tako čudovito skupino, ki jo vodite. Dnevno vas spremljam, kar je tudi očitno 🙂 V skupini dobim zagon, ideje in še večjo željo za napredek na moji poslovni poti. Zaradi ljudi kot ste vi je svet lepši. (*prvi e-mail:)

Vaši odgovori so vsekakor v meni vzpodbudili plaz novih idej in možnosti. Po četrkovem dogodku in vašem prijaznem dodatnem odgovoru, na moj email, sem se ob vsaki možni minuti ustavila in zapisala; misli, ideje in možnosti ter jih delila s partnerjem in zadeve se zdijo še bolj in hitreje dosegljive :).

To mojo misel lahko delite na vaši strani, ker je resnična, napisana iz srca in od sreče, da še obstajajo tako pozitivne in prijazne osebe kot ste vi. Morda se niti ne zavedate, kako zelo lahko s tem pomagate nekemu posamezniku, ki se je znašel v slepi ulici, v tem primeru meni.

Vse lepo in dobro se 100x poplača naj se tudi vam!

Želim vam mirno nedeljo in lep začetk novega tedna,

(*drugi e-mail)

(*Besedilo je skopirano iz originalnega e-maila in ni lektorirano:)

Tanja Vesel