Drugi Facebook summit v Sloveniji: sreda, 19. 10. med 9. in 13. uro

Kaj je Facebook summit (Facebook “konferenca”)?

Si želite, da bi lahko nekoga vprašali kar koli vas zanima o tem, kako izdelati spletno stran, kako odlično javno nastopati ali kako doseči svoje podjetniške cilje – hitreje in z več zadovoljstva?

Prav s tem namenom, da lahko top strokovnjake iz različnih področij brezplačno vprašate kar koli vas zanima, organiziram prvi Facebook summit v Sloveniji. To je neke vrste »konferenca«, na kateri pisno postavljate vprašanja, podjetniki pa vam pisno odgovarjajo. Če ste na tesnem s časom, ste kje na poti ali na morda na dopustu lahko takrat, ko je gost na vrsti, samo postavite vprašanje, odgovor pa preberete kasneje. Super, a ni?

Kako poteka?

V sredo 19. oktobra med 9. in 13. uro boste lahko v Facebook skupini »Podjetništvo z nasmehom« pisno postavljali vprašanja 7 podjetnikom. Vse, kar potrebujete, je osebni Facebook profil, s katerim se včlanite v skupino.

Vsak podjetnik vam bo na voljo 30 minut po vnaprej določenem urniku, zato je dobro, da si pogledate urnik – da vam ne uide:).

Kako bo dogodek potekal?

9:00 – 9:30:

Facebook Storytelling – Storyselling  (Maja Mrevlje)

9:30 – 10.00:

Vse, kar vas zanima o računovodstvo in davčnih zadevah (Mojka Budihna)

10:00-10:30

Vse, kar vas zanima o spletnih straneh (Damjan Žakelj)

10:30-11:00

USTVARJALNA PAVZA ZA ČAJČEK, KAVICO 🙂

11:00-11:30

Kako doseči zastavljene cilje? (Aneja Štrukelj)

11:30-12:00

Vse, kar vas zanima o logo dizajnu (Urška & Primož (2lindens – Creative Studio)

12:00-12:30

Vse, kar ste si vedno želeli vprašati o razvoju poslovne ideje & marketingu & znamčenju (Tina Grilc)

Spoznajte predavatelje:)

Maja Mrevlje

Brand storyteller, strastna marketingarca, mama, podjetnica, kreatorka, brand coachinja. Človek akcije in občutkov. Verjamem, da smo tukaj z razlogom. Verjamem, da lahko vsak živi svoje poslanstvo.

Verjamem, da je vsak perfect, ne rabiš slediti množici, bodi ti TI, delaj kar čutiš.

Kako pokažeš sebe, svoj brand svetu ti razkrivam na Facebook delavnici STORYtelling – storyS€lLLING.

Urška & Primož (2lindens – Creative Studio)

Sva tako ustvarjalna kot tudi življenjska sopotnika. Povezuje naju velika strast do vizualne umetnosti in vedno le bolj je začela rasti želja, da iz tega ustvariva nekaj več. Tako je nastal 2lindens – Creative Studio, v katerem sva združila tisto, ob čemer občutiva največ veselja: fotografijo, logo dizajn in izdelke iz papirja.

V logo dizajnu vedno izhajava iz osebnosti, vrednot in simbolike, ki je za podjetje, storitev ali produkt pomembna. To so elementi, ki se, za razliko od same dejavnosti ali oblike produkta, tudi na dolgi rok običajno ne spreminjajo, hkrati pa oblikujejo unikatno kombinacijo, ki je neponovljiva in drugačna od drugih “igralcev” na trgu.

Aneja Štrukelj,

avtorica planerja Ustvarjam sanjsko leto in strastna zagovornica tega, da lahko vsakdo doseže vse, za kar je pripravljen delati. Ja, prav ste slišali – delati. Sanje je treba spraviti na papir, jih razdeliti na male cilje in nato dati vse od sebe, tudi, ko bi najraje odnehal. Vem pa tudi, da je pot velikokrat težka in polna dvomov, zato vam bom na tokratni spletni konferenci na voljo za vsa vprašanja v zvezi s cilji, motivacijo, odlašanjem, strahom, neuspehi. 😉

Mojka Budihna

· Ljubiteljica številk in dreserka bilanc – zaradi tega imam računovodski servis
· Srečna mama – zato imam tri hčerke – dve sem rodila, eno pa na en način »posvojila« 5000 km stran od Slovenije, v Gambiji.
· Obsedena z ločevanjem odpadkov in z zmanjševanjem »proizvodnje« smeti – včasih pretiravam, kar vprašajte moje otroke…..
· Diplomirana ekonomistka – no, to ni ravno nek poseben dosežek, saj bi rada naredila vsaj še magisterij recimo….
· Davčna svetovalka – ljubim davčne zakone in reševanje problemov na tem področju (nimam vročine, brez skrbi)
· Predavateljica – ugotovljeno po naključju, ko mi je bilo rečeno, da ko že tako strastno opisujem dogodke, pa naj kaj še privoščim in predstavim tudi širši javnosti J

Tina Grilc

Tina Grilc je nasmejana predavateljica in podjetniška mentorica. Vse napake in uspehe, ki se jih je naučila pri postavljanju svoje prve blagovne znamke S Tino v tujino ter globalne blagovne znamke tinagrilc.com popolnoma “z nule”, deli z drugimi. Podjetnicam in podjetnikom pomaga postaviti Biznis Zame – da dobijo Z=Zagon, stvari A=avtomatizirajo, se naučijo M=marketinga, ki mu stranke ne morejo reči ne ter jim razloži E-tehnologijo na enostaven in uporabniku prijazen način, da lahko njihovo podjetje hitreje raste, ne da bi morali delati več.

Damjan Žakelj,
direktor spletne agencije Splet Design, strokovnjak za spletni marketing in navdušenec nad podjetništvom.
Strankam pomaga doseči najboljše rezultate pri njihovem poslu na spletu.
Pomaga vam pri izdelavi spletne strani, ki ni samo lepa ampak tudi služi svojemu namenu.
Sicer pa očka, ki rad svojo družinico odpelje v naravo in na potep po Sloveniji ali svetu.