Septembra sem praznovala nekaj posebnega 🙂 Obiskala me je prijateljica, s katero sva supaj študirali v Gradcu in delali v Luksemburgu 🙂 Ko sem se na en popoln sončen četrtek odpeljala v Piran, so me spreletavali občutki hvaležnosti. No, pa tudi malo ponosna sem bila nase in na pot, ki sem jo prehodila.

Zakaj? Septembra pred šestimi leti sem čez noč dala odpoved v službi za nedoločen čas v mednarodnem podjetju. Rekla sem ne varnosti in ja svobodi – no, čeprav se mi je na začetku zdelo, da sem vse prej kot to. Popolnoma brez znanja o prodaji, brez spletne strani, pametnih kontatkov itd. … samo z veliko vizijo. Roko na srce: ne vem, če bi še kdaj ponovila 🙂

A danes sem res hvaležna, da sem zbrala pogum, se učila in vztrajala. A brez top znanj mi ne bi uspelo. Res si ne predstavljam, da bi kam prišla, če ne vem, kako naj tja pridem. Logično, ne?

Zato sem ob tej obletnici pripravila cel komplet mojih 3 spletnih tečajev po zelo dostopni ceni 🙂 

Zakaj? Ker bi si pred šestimi leti zelo, zelo želela, da bi mi nekdo rekel: Lej, Tina, tukaj začni, pa bo!

A ker tega ni bilo, sem se dolgo časa vrtela v krogu, med knijgami ameriških gurujev, katerih znanj nisem znala spraviti v prakso, webinarji, seminarji …

 

No, zdaj vas pa verjetno že zanima, kaj zajema paket 🙂

BUM – Biznis & Uspeh & Marketing – spletni tečaj s 6 moduli o viziji podjetja, prodaji, spletnem marketingu, gradnji e-mail baze in osnovami financ (vrednost 222 eur)

5-tedenski spletni tečaj Dvignite svojo vrednost, podvojite svoje prihodke – certificiran spletni tečaj po metodi Money Breakthrough Method, ki je že več 100.000 ljudem po celem svetu pomagala, da so povečati prihodke in si razčistili finančne pojme (vrednost: 147 eur)

Čisto novi 6-tendeski spletni tečaj BiziWoman – zbrano znanje top svetovnih strokovnjakov na področju time-managementa in mindseta, prežeto z mojimi osebnimi izkušnjami (vrednost 97 eur)

BONUS: 1-letno članstvo v zaprti FB skupini, kjer me lahkov vprašate kar koli vas zanima!:)

Skupna vrednost: 466 eur

Cena ob tej priložnosti: 197 eur (za prvih 20 mest – le še nekaj mest!)

Za prvih 5 iz FB skupine pa le: 97 eur (RAZPRODANO)

 

Tina, super! Kako lahko naročim?

Odgovorite mi na ta e-mail, da vam povem, ali  ste med naslednjih 20 (v tem primeru velja za vas cena 197 eur) in vam pošljem podatke za nakazilo.

Takšne ponudbe nisem naredila še nikoli … zato vem, da se bodo mesta verjetno hitro zapolnila.

 

Hitro si rezervirajte svoje mesto in mi pišite na tina@tinagrilc.si.