Četrti podjetniški Facebook summit v Sloveniji: četrtek, 5. 1. med 9. in 10.30 uro

Kaj je Facebook summit (Facebook “konferenca”)?

Si želite, da bi lahko nekoga vprašali kar koli vas zanima o tem, kako izdelati spletno stran, kako odlično javno nastopati ali kako doseči svoje podjetniške cilje – hitreje in z več zadovoljstva?

Prav s tem namenom, da lahko top strokovnjake iz različnih področij brezplačno vprašate kar koli vas zanima, organiziram prvi Facebook summit v Sloveniji. To je neke vrste »konferenca«, na kateri pisno postavljate vprašanja, podjetniki pa vam pisno odgovarjajo. Če ste na tesnem s časom, ste kje na poti ali na morda na dopustu lahko takrat, ko je gost na vrsti, samo postavite vprašanje, odgovor pa preberete kasneje. Super, a ni?

Kako poteka?

V četrtek, 5. januarja med 9. in 10.3′ uro boste lahko v Facebook skupini »Podjetništvo z nasmehom« pisno postavljali vprašanja 3 podjetnikom. Vse, kar potrebujete, je osebni Facebook profil, s katerim se včlanite v skupino.

Vsak podjetnik vam bo na voljo 30 minut po vnaprej določenem urniku, zato je dobro, da si pogledate urnik – da vam ne uide:).

Kako bo dogodek potekal?

9:00 – 9:30:

Kako najti izgubljenega sebe  (Iztok Grilc, Tvoja pot do svobode)

9:30 – 10:00:

Davčne blagajne (Andrej Bivic, Cekinček d.o.o.)

10:00-10:30

7 pojmov, ki jih mora razumeti marketing v svetu digitalne platforme (Alexis Zrimec, Abelium)

Spoznajte predavatelje:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Iztok Grilc

Iztok je po izobrazbi fizik, a se je že od malih nog spogledoval s psihologijo in psihoterapijo. Kot čisto majhno dete je utrpel poškodbo možganov, ki je bila k sreči ravno tako mila, da ni pustila težkih posledic, hkrati pa tako obsežna, da se je moralo njegovo telo „zganiti“ in jo premostiti. Kdo ve, morda pa je bil ravno to eden izmed glavnih razlogov, da je že od čisto majhnega bližje svoji čustveni ravni, kot pa razumski, in ima zelo drugačen pogled na svet, saj stvari po navadi vidi (oz. začuti) iz zelo neobičajnih zornih kotov.
Po eni strani zna stvari tako posplošiti, da njegova „slika“ zaobjame in združi praktično vsako „teorijo“ (pa naj si ta izhaja iz matematike, psihologije ali pa iz povsem ezoteričnih vod), že naslednjo sekundo pa poseže tako daleč in konkretno v globino, da gre včasih že svoji ženi in bližnjim kar malo na živce, saj jim s svojimi uvidi ne pusti, da bi se še nekaj časa zadrževali v napačnih, a velikokrat za sprejet „lažjih“ prepričanjih 🙂
Seveda ni bilo vedno vse postlano z rožicami. Sploh med obdobjem študija je prišel v stik z zelo nečustvenim svetom in načinom delovanja, zaradi katerega se je nekaj časa vrtel v začaranem krogu mejne psihotične motnje, antipsihotikov, depresije, antidepresivov, prekomerne telesne teže in pomanjkanja energije … dokler ni enkrat vsemu skupaj naredil konca in prehodil tiste naporne poti nazaj do samega sebe.
Po dolgem času udejstvovanja v izobraževanju mlajših in starejših ter obiskovanju izobraževanj oz. raziskovanju gradiva s področij psihologije, coachinga in energetskega zdravljenja je sedaj našel svoj način, kako lahko pri težavah pomaga tudi drugim.

Andrej Bivic

Andrej Bivic je magister znanosti. Strokovnjak s področja maloprodaje in davčnih blagajn v praksi, razvoju, podpori in izobraževanju tako v Sloveniji kot v tujini. Ima 25 let izkušenj tako z malimi, mikro podjetji, kakor tudi z velikimi trgovskimi verigami.

Alexis Zrimec

Alexis Zrimec je doktor bioloških znanosti in strokovnjak na področju vitkega inoviranja. Ima 20 let izkušenj pri vodenju inovativnih timov v raziskovalnih organizacijah in podjetjih.

Zaposlen je v podjetju Abelium kot vodja inovacij, sodeluje pa pri razvoju platform in inovativnih poslovnih modelov ter pri strateških analizah inovacijskega potenciala in digitalne transformacije za naročnike (GoOpti, Microsoft, MGRT, ACSI).

Je urednik slovenskega prevoda Running Lean in član ožjega tima iniciative Delaj vitko, ki principe vitkega inoviranja in notranjega podjetništva vpeljuje v Slovenijo. Prevod je v elektronski obliki brezplačno dostopen na www.delajvitko.si.