90-dnevni individualni podjetniški program BUM! – Biznis, Uspeh & Marketing

22. september – 22. december 2016

Postavite biznis, ki vam prinaša denar in hkrati nariše na obrazu nasmeh.

90-dnevni individualni podjetniški program za vse, ki želijo skočiti eno stopničko višje in pritegnite več »ta boljših« strank.

Si kdaj želite, da bi lahko koga vprašali za nasvet z vašim poslom … pa ne veste, koga bi vprašali?

Prehajate iz enega posla v drugega – tiste, ki vas navdušuje in nariše nasmeh na obrazu, pa si želite mentorja, ki vas pri tem podpira in usmerja?

Si želite delati z nekom, ki je »vse« napake naredil že pred vami, tako da vam lahko pomaga skrajšati pot do vašega cilja?

Ta program je za podjetnice & podjetnike, ki:

 • so trdno odločeni, da bodo povečali svoje prihodke,
 • si želijo povečati število strank oz. število »ta boljših« strank,
 • se želijo naučiti strategij in tehnologije, ki jim to lahko omogoči, ter jih integrirati v svoj posel,
 • si želijo imeti mentorja, ki jih bo pri tem spodbujal in jim kadar koli bodo imeli vprašanje na njega odgovoril (e-mail podpora vseh 90 dni!), da bodo lahko neovirano korakali svojim ciljem in sanjam naproti.

Poudarek programa je na INDIVIDUALNEM delu z mano – za podporo temu pa prejmete še zelo uporabna znanja s področja marketinga & znamčenja & razvoja poslovne ideje. Ampak poudarek je na vašem individualnem cilju – kje ste in kam želite priti?

Kako lepo bi bilo če …

– bi vedeli (in videli!), da ste vsak dan bližje, da živite svoje sanje 🙂
– bi videli, kako napredujete,
– bi imeli nekoga, ki vas usmeri, ko potrebujete prav to,
– bi imeli nekoga, ki je šel skozi isto izkušnjo, kot vi, in si zato zelo dobro predstavlja, kako se počutite!
– in ta nekdo bi imel znanje o marketingu, postavljanju posla »z nule«, grajenju mailing liste, družabnih omrežjih itd. in bi vse to že sam enkrat naredil.

Kakšni so možni rezultati:
– jasno razdelana poslovna ideja
– konkretno znanje (z avdio in video predavanji) o najnovejših trendih v marketingu, prodaji & financah
– naučili se boste, kako svoj posel postaviti v sistem, zato da imate več časa za zasebno življenje (ker vsi vemo, da je podjetništvo del našega življenja:)
– premagali boste strahove in blokade, pred tem, da začnete oz. pred tem, da povečate prodajo
– naučila vas bom, kako avtomatizirate dele svojega procesa
– povečali število “ta boljših” strank
– ne boste več tavali v temi in se spraševali, kaj je naslednji korak, ki ga morate narediti, ampak boste točno vedeli, kaj narediti
– vedeli boste, da je nekdo z vami na vsakem koraku, zato se boste počutili varno in pomirjeno
– nič več stresa in “bluzenja” po internetu ter neproduktivnih ur, ko se nikamor ne premaknete
– dobili boste točen načrt trženja, ki vas bo pripeljal do cilja
– ker je program individualen, se prilagodim vašim izzivom – postavimo jasen cilj za 3 mesece in delamo na tem cilju,
– končno boste začutili, da je vse mogoče 🙂

Kaj dobite?

Vsak modul vsebuje kratka, 10-, 15- minutna video ali avdio predavanja, ki so zelo konkretna in jih lahko takoj uporabite. Poudarek programa pa je še vedno individualno delo, saj sama vem, da sem z individualno podporo dosegala NAJHITREJŠE REZULTATE!:)

– 3 module:

MARKETING

Odkrijte, kako lahko svoje talente in genialnosti spojite s takšno blagovno znamko, ki bo pritegnila prave stranke.

Spoznajte, kako se lahko enostavno, a zelo prodorno pozicionirate kot strokovnjak na določenem področju v očeh svojih strank.

Spoznajte, kaj početi na družabnih omrežjih, da boste imeli sledilce in velik odziv ter kako najti promocjiske partnerje, ki vam bomo z veseljem pomagali pri promociji vaših storitev ali izdelkov.

Odkrijte, kakšna je marketinška strategija 7 strani, s katero lahko na tehnološko enostaven in cenovno ugoden način dobite nove stranke.

Materiali: predloga e-maila za pridobitev promocijskih partnerjev

 

E-TEHNOLOGIJA

Spoznajte, katera orodja potrebuje za uspešno trženje preko spleta in kako jih uporabiti. Kako pripraviti FB oglas, ki ima odziv, in kako delati z majhnim budgetom? Kako zgraditi mailing listo, ki kupuje?

Kako uporabiti informacijski marketing za hitrejšo rast katerega koli podjetja? Kako posneti dober video ali avdio (in katera orodja vam lahko pri tem pomagajo)?

Materiali: specifikacije za enostaven video ali za zahteven video (luči, kamera, mikrofon, itd.)

Predavanja: video tečaji, kjer vas vodim korak za korakom po vsakemu orodju, spletno predavanja o spletni strani in mailing listi

AVTOMATIZACIJA in DIGITALNI PRODUKTI – manj dela, več denarja

Katere procese je nujno, da avtomatizira vsak podjetnik?

Kako narediti svoje znanje zapakirati v 10 različnih digitalnih produktov in jih prodati na spletu? Spoznajte orodja za sistematizacijo prodaje spletnih produktov, s katerimi se lahko vaši produkti prodajajo medtem, ko ste na dopustu, za vikend … kadarkoli!
Odkrijte skrivnosti, kako lahko prodajate tako rekoč »ko spite«.

Kako napisati in izdati knjigo na Amazonu (sem v procesu, tako da z veseljem delim svoje znanje).

 

Kaj mi je danes napisal Aleš, ki je trenutno v mojem 3-mesečnem programu:
S tabo delati je res zabavno in v užitek, 

res znaš fenomenalno razširiti ideje in jih razdelati.

Če kdo še nima ideje jo definitivno lahko dobi pri teb in jo nadgradi.

Človeku znaš povrniti zaupanje vase in mu pomagaš da tudi sam 

vidi v vsaki stvari priložnost in zagon, 

da stvari pelje naprej! 😀

Noro, koliko idej imam že!

Hvala ti na polno! 😉

Aleš Kavčič, Ljubljana

Kaj prejmete?

 • 3 module z avdio in video predavanji, ki jih delate v svojem tempu,
 • mojo individualno podporo po e-mailu za vsa vaša vprašanja ter dileme vse 3 mesece
 • strateški vprašalni, ki ga rešite na začetku, zato da imamo jasen cilj in delo hitreje teče,
 • »Moj podjetniški dnevnik« – enkrat tedensko po e-mailu – za to, da vidite, kako hitro napredujete
 • takoj ob izidu mojo knjigo o podjetništvu, ki bo izšla tekom programa na Amazonu
 • uvodni strateški 60-minutni posvet
 • tri 60-minutne individualne posvete po Skypu/telefonu
 • zaključni 60-minutni posvet

(posvete lahko združite tudi v 2-urne mini BUM-e, če vam je to ljubše ali več šest 30-minutnih posvetov).

Investicija:

Začnite program z začetnim plačilom le 293 eur. (skupaj: 3 obroki po 293 eur)

ali plačajte v enem kosu in prihranite: 895 eur (DDV vključen)

BONUS: za prve 4 prijave vam podarim 400 eur prihranka, tako da je skupna cena le 495 eur. Dobro, a ni?:)

Kako se prijavite: hitro pišite na tina@tinagrilc.com.

Kaj pravijo moje stranke?

Moje sodelovanje s Tino je nad pričakovanji. Končno stopam po poti kamor si srčno želim. Če se mi na poti pojavi blokada, jo z njeno pomočjo premagam in grem naprej. Res sem vesela,da sva se našli.:-):-) Hvala za tvojo podporo in navdihe, ki temu sledijo. Lea, udeleženka v programu Iz službe v podjetništvo: korak za korakom do velikega cilja, 18. april – 18. julij

Tina je neverjetna, prekipeva od idej, znanja in pozitivnosti. Po kratkem razgovoru preko Skypa sva začeli sodelovati. Končno sem začutila, da mi lahko nekdo konkretno pomaga. Da mi ni treba še več novega in novega znanja, da ne rabim na še eno drago izobraževanje. ker lahko čisto vse vprašam Tino, res je boljša od strica Googla. Vse moje ideje je ona spravila v sistem. Sama nisem znala povezati stvari v smiselen program in sem se dolgo zapletala in izgubljala čas in možnost zaslužka. Tinina največja odlika je, da ima dar za sistematizacijo, pa še mene je naučila, kako se lahko s pomočjo sistema dvakrat manj ukvarjam z marketingom  in več s strankami, zaradi česar dejansko več zaslužim. Pri njej gre vsa teorija takoj v prakso, to prinaša rezultate.

Tina zares razdaja  svoje znanje, kajti čutiš, da ji je mar zate in z vsemi močmi te podpira in svetuje tako, kot bi delala zase. Pri njej ne slišim, da bo trajalo in da je treba imeti potrpljenje in da včasih pač kaj ne deluje  in da naj še testiram. Pozabi. … ona vedno najde še boljšo idejo in ti jo tako enostavno razloži, da jo greš lahko takoj po pogovoru z njo dejansko naredit. To je tisto, kar sem iskala in sedaj svoje podjetniške mentorice ne zamenjam za nikogar.

Investicija se mi je že povrnila v dveh mesecih, kar je zame izreden dosežek. Hkrati pa je najbolj dragoceno to, da se je povečalo moje samozaupanje in vse znanje mi seveda ostane. Sedaj ko zares razumem formulo, samo zamenjam vsebino. Rezultati so zato logično samo večji. Več zadovoljnih strank, več zadovoljstva in  izpolnjenosti in tudi več denarja.

Iskreno priporočam Tino vsem, ki iščete podjetniškega mentorja zase in hočete največ za svoj denar. Zagotovo boste presenečeni še sami nad svojim uspehom. Saj bi vam zaželela Srečno! pa s Tinino podporo še sreče ne boste potrebovali. 🙂
Monika iz Celja, udeleženka v programu Iz službe v podjetništvo: korak za korakom do velikega cilja, 18. april – 18. julij

Draga Tina,ali naj rečem kar Atomska bomba za podjetnike na začetku in v razcvetu!!!!!!Ko sem prvič zaznala tvojo pošto na mojem mailu,sem mislila ,da iščeš sodelavca in še dobro,da sem Ti napisala hudomušno pismo in šele potem skapirala,da si morda pravi naslov za moje porodne težave v nastajanju nekega podjetnega projekta,ki sem ga začela pred dvemi leti in je zaradi neznanja in …ostal v plenicah in čakal na pravo negovalko,da ga potegne iz plenic.Draga Tina,Ti si moja Alissa Dazet ,ki mi je preko nekega internetnega seminarja pokazala pot iz teme in če ne bi bilo nje te na žalost ne bi še dooolgo razumela kaj mi hočeš preko svojih mailov povedati.Tina, hvala za poučevanje,hvala za vso podporo in pushing kaj in kdaj in kako in brez izgovorov….In vsi vi PRIJATELJI v PODJETNIŠTVU,ki berete to mnenje,ZAGRABITE njeno ZNANJE in pustite se presenetiti kam vas bo prineslo.In en dan boste spoznali,da brez nje ne bi bili to kar ste.Upam in ŽELIM,da bi ti couchingi postali redni in da bi Tina iz njih naredila enkrat letne konference v katerih bi se lahko spoznali in delili znanje in mnenja za boljši in lepši JUTRI v PODJETNIŠTVU.Zdaj pa draga Tina,resno in podjetno v napad za boljši jutri.Mi smo s tabo in vse dobro in slabo bomo razdelili med seboj in s tabo.In zdaj bom dodala še to ,da sem srečna,ker sem našla UČITELJA,ki mi lahko pomaga iz zagat in zmot neznanja o podjetništvu.Tega imamo v Sloveniji daleč premalo.Bravo Tina!!!!Ti si nekaj takega kot naši smučarji.Saj se še spomniš one pesmice: Nič nas ni strah,ker so smučarji z nami…Mi pa bomo peli,ko bomo naredili podjetniški preboj:Nič nas ni strah,ker TINA JE Z NAMI…….:)

Mirjam Golub, akupunkturiska z dušo

Več mnenj lahko preberete tukaj.

Koliko je prostih mest? Za ta program imam razpisanih samo 7 prostih mest (eno se je že zapolnilo!), zato pohitite! To je zdaj ZADNJI razpisani individualni program za nekaj časa (vam tudi kmalu povem, zakaj:)– naslednji bo namreč skupinski! Če si torej želite ZDAJ premakniti naprej, je to pravi trenutek!:)

Prijave na: tina@tinagrilc.com

Še niste prepričani? Prijavite se na 15-minutni brezplačni pogovor z mano, da ugotovite, ali je program pravi za vas🙂

Prijava

 1. Pišite mi na tina@tinagrilc.com.
 2. Pošljem vam podatke za nakazilo in prijavnico.
 3. Prejmete računček in 22. septembra začnemo!

Se že zelo veselim!

BREZPLAČNI 15-MINUTNI POGOVOR

7 konkretnih načinov, da dobite v tem tednu vsaj 1 novo stranko

Vpišite svoje ime in e-pošt ter prejmite brezplačen spletni trening!